Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 4.5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arti username
06-02-2010, 12:22 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 17-09-2011, 09:45 PM {2} daning cylok. Edit Reason: )
Posting: #1
Tongue  Arti username
sebenere arti userneme kwn apa sih? mencerminkan/menggambarkan apa?
ato hanya sekedar olih nemu ning ndalan...

enyong disit kyeh:
user id-ne aku merupakan ledekan awit sma kelas 1.
awale gara2 aku sing maune rambute biasa [lurus, lemes, ora patia dawa atawa pendek], trus dipotong mendekati gundul. nah ana kancane aku ngledeki bae jare ndase kaya cilok qeqeqe
awit saka kue aku ndue nama julukan 'cilok' nang sma X.
nyong lewat forum kie pan berterima kasih secara tidak langsung sebenere maring cah kue, soale aku juga bangga ndue nama julukan cilok. nah sekan nama julukan kue, tak modif maning abjad kedua seka cilok dadi cylok, ben terkesan keren.


monggoh liyane gantian... Ngacir

*ps:
-sing oot Balang Sendal
-sing inspiratif, ora segan2 tak traktir Klepon
a warrior doesn't beg for his life..

Add Thank You
06-02-2010, 01:11 AM,
Posting: #2
RE: Arti username
hahahaha...
pertanyaan sing menggelitik...

ari aku,,,
sangking bingunge golet nama cyber,,,
dadi tak padakna kabeh username e aku...

seka jejaring sosial nganti username forum2 sing ana...

laksonoadi...
tak jukut seka
namane aku dewk
dwi adi laksono

tak walik ben kaya wong barat owh..
MD "menerangkan diterangkan"

diwalik gituh...

intine ta men simple om...
saya suka siomay

Add Thank You
06-02-2010, 01:20 AM,
Posting: #3
RE: Arti username
(06-02-2010, 12:22 AM)cylok Tulis: sebenere arti userneme kwn apa sih? mencerminkan/menggambarkan apa?
ato hanya sekedar olih nemu ning ndalan...


monggoh... Ngacir

*ps:
-sing penjelasane ngawag, siap2 tak Balang Sendal kon!
-sing inspiratif, ora segan2 tak traktir Klepon

nammmaaa kuuuuu
Add Thank You
06-02-2010, 01:37 AM,
Posting: #4
RE: Arti username
Ari nyong.. pas lagi ning kantor ana bocah anyar,, arane DODO,,,
Nah bocah2 senenge pada ngeledek.. MAS_DUDU..... MAS_DUDU....
Nah pas kuwe nyong lagi join TCC oh...
Pan nganggo apa yah idne.. yawes oh... tak nggo baen..
Angger diartikna laka artine sih... (Malah ana sing ngartikna : MasDudu =>berarti mbak?) Ngikik
Nah.. suwe2 dirungokna enak jon...
MASDUDU....... Nyengir, kuwe sing arane Brand.. hehehe...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
06-02-2010, 05:27 AM,
Posting: #5
RE: Arti username
usernameku ya arane aku, tapi ora lengkap. soale kurang "rasyidi". yen, pan tak tambahna, kedawan soale. nah kuwe tak nggo ning endi-endi forum sing "resmi". email karo username sih umume.

alesane, aku bangga karo arane aku. nama kan doane wong tuwa maring anake. dadi, yen nggo aran asli, yen ngundang aranku, berarti melu ndongakna aku.

kiye juga dadi salah satu ucapan terima kasih karo wong tuwaku sing wis mein aran kiye. yen ora bangga karo arane dewek (jare aku), berarti ora matur nuwun karo wong tuwane.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
06-02-2010, 07:26 AM,
Posting: #6
RE: Arti username
JABLUD --> kiye sebenere idene karena gabung karo TCC jadi nuansa tegale tak tokna....pan atik nama siang baisa dinggo kayong ora pas karo forum kiye..dadine mili antara..JABLUD...RAKWID,...WANYAD... DRAUP..DALBAND
akhire jatuh pada pilihan JABLUD ya ana alesane

JABLUD --> kemutan gemiyen dolanan gambaran "jabludan" trus ya kemutan gemiyen maning jaman "muludan" mangkat maning langgare cuma aning muludan pas rolasan sing ana cepon dirowa rowa tok Xixi JABLUD = Raja Mulud ekeke

RAKWID --> kiye donge manteb tapi ora pas biasane tak nggo neng forum sing madan mesum oh hi hi arane be RAKWID = Mseum

WANYAD --> kiye ya tegal nemen cuma neng kuping ora enak

DALBAND --> jebule ana sing wis ngenggo jon dalband ..ya wis oh ganti liyane

DRAUP --> kiye nama wong sing sering go ledekan cuma kudu ijin ndisit maning wonge oh ben olih restu..karena perlu birokrasi dawa..dadine nama kiye ora sida
Add Thank You
06-02-2010, 12:53 PM,
Posting: #7
RE: Arti username
aku seh arane dewek ditambahi "om" soale wes duwe keponakan akeh....
ditambah neng komplek umah dines d undange om....dadi ya dinggo bae
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
06-02-2010, 08:55 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 06-02-2010, 08:56 PM {2} daning Pro_T_Lon. Edit Reason: )
Posting: #8
RE: Arti username
Pro_T_Lon aran kie sebenere tak jupuk seka kata Protokol karo Pelan2 saja (alon-alon)
Arti asli Protocol -->
Secara Bahasa (Click to View)
Protokol -->
Secara Pro_T_Lon (Click to View)
Pelan-pelan saja --> sebenere pan nganggo nama Pro_T_Col... tapi ngko dikira nyonk T_COL(Too CooL).. kan dadi ora penak dewek Weee... tapi dudu T_COl sing kuwe lho..... wkwkwkkwkw... BTT, karena enyonk belajar PHP ne kuwe ora lngsung plek dadi,,, alon alon....

SO, terlahir lah nama Pro_T_Lon (macane dudu "Protol" tapi Protelon) woke woke woke.... Weee
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

Add Thank You
06-02-2010, 09:00 PM,
Posting: #9
RE: Arti username
mahar_6743

artine..
mahar : mas kawin..
6743 : wis nyacak 6743 x. Guling-Guling ahahaahahha

dudu dink..

arti sebenere kie..
mahar_6743.... mahar kue arane enyong... 6743 kode aku,,,
Add Thank You
06-02-2010, 09:51 PM,
Posting: #10
RE: Arti username
ora neng ndi-ndi bae id username e nyonk cukup siji bae lah Barrezta :cool:

dirungokna kayong mantep sejen saka liya2ne...Guling-Guling

lha artine arane kowen bisane "cylok" urung dijelasna brati balang Balang Sendal bae oh maceme Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS