Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deskripsikan Kompetensimu!
28-07-2010, 11:40 PM,
Posting: #1
Thumbs Up  Deskripsikan Kompetensimu!
Kyeh nggo sedulur TCC kabeh...
dalam rangka menyongsong era perkembangan TCC terkait projek-projek yang siap digarap TCC, sing nduweni ilmu alias kompeten neng bidang tertentu monggo bisa dideskripsikna ning kene, seumpamane ente ahli Programming, Networking, Designing, Maintenance, Web Developer, dll sharing bae ning kene yak... aja klalen sopwer2 apa bae sing wis diulak ulik Ngikik

Oya sekalian statuse saiki pimen, maksude esih kerja, nganggur, glang glong ra nggenah, apa lagi iliran duit Nyengir

Ngko dong dibutuhna, TCC siap merekrut ente sing sesuai karo proyek bidange ente... insyaallah sih ana, soale ya kiye juga wis ngantri anapa... bidang2 sing dibutuhna mengkone:
- IT Technician
- Desktop Programming
- Web Developer
- Networking
- Maintenance
- Material Desaigner
- Animator
- Manajemen Bisnis
- Manajemen Informatika

monggo sing pan ndeskripsikna kompetensine ente...

Let's Grow with TCC for Better Tegal's Future
"If not us who again??" jare sutimine qeqeqe

NO JUNK NO COMMENT JUST DESCRIBE YOUR SKILL!!!
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
[+] 3 users say Thank You to Barrezta for this post
29-07-2010, 10:25 AM,
Posting: #2
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
warteg like this Beres Jon!

melu ndukung nemen nyong e,sayang nyonge duwe skill tapi setengah2 thok...
mbokan bisa melu mbantu bae wis....





n.b
tulung aja ngejunk ning trit kiye ya...Kalem bae
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...

Add Thank You
29-07-2010, 02:00 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 29-07-2010, 10:41 PM {2} daning tkid. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
pan di-delete (Click to View)



kiye nang ngisor2 pada niat beleh sih yah? thread kiye serius ora sih? dong ora serius hapus bae posting e nyong kiye ah. isin nyong.. Isin nemen sing hebat2 be ora bisa apa2 aja maning nyong sing senenge glang glong tok.
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You
29-07-2010, 03:49 PM,
Posting: #4
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
waduh ..nyong laka sing apal ilmune seratus persen.. kabeh tak clacari dadi laka sing fokus... pang ngaku web programing... bisa bisa tok ora jago... pan ngomong desaener... ya mung hobi tok.. pan ngomong networking.. ya ngertine separo tok... pan ngaku bisa multimedia ..ya mung iseng iseng tok gawe pilm dokumenter... mumet dadine rez... mending nyong mbantu mbantu satitik baen wis.. Xixi
Add Thank You
29-07-2010, 04:10 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 31-07-2010, 01:54 AM {2} daning laksonoadi. Edit Reason: )
Posting: #5
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
aku bisane mung teori2 ilmu komputer,,
basic ilmu komputer...

Nyengir


repisi

ilmu2 basic programing,,
basic OS linux,
basic networking,

web programing,
php+mysql
javascript sitik2 + jquery sitik2


paling kuwe,,
tapi stand by neng jogja
mohon maap..
Nyengir
saya suka siomay

Add Thank You
29-07-2010, 04:31 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-09-2010, 05:32 PM {2} daning kuncen_server. Edit Reason: )
Posting: #6
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
nyong bisa ne seetitik2 tok sekabehane,,
Mikrotik, network WAN, instalasi warnet karo game online
Add Thank You
29-07-2010, 05:32 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 31-07-2010, 12:16 PM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #7
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
tulungg.....

kuwe wis ditulis ya neng nduwur AJA NGE-JUNK, NYAMPAH DLSB

*serius mode on

Kutip:--- TULUNG SESUAIKNA REQUIREMENT DOPOKANE ---
Cinta datang karena telah terbiasa
BUDAYAKAN KLIK "SUWUN" NGGO SING NGEPOST BERMANFAAT BEN TAMBAH SEMANGAT

Add Thank You
30-07-2010, 06:50 PM,
Posting: #8
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
siji maning keh ya....
kiye dopokan serius...
@tkid aja isin2 lah apamaning njaluk didelet anapa postingane Ngikik

sing skill/keahliane pirang2 ya orapapa disebutna bae oh...

contone kaya kae ndekene tkid...
nggo um jablud, darmono, n kuncen_server tulung oh diedit sesuai karo requirement dopokan Ngikik

soale sementara neng markas ya cuma ana wong 2 tok sing stenbe hendel, nyong (Barrezta) karo Akhdaafif
kiye dopokan digawe mengkone ben gampang luruh bocae seumpamane ana tawaran kontrak kerja berbasis IT.

Sing esih melu kerja nang wong/luar Tegal orapapa mbokan ngkone pengin neng Tegal bae...

Intine mengkone TCC ana divisi ITCONSULTING.
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
31-07-2010, 02:37 AM,
Posting: #9
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
aku ra weruh kompeten apa ora...

cuma melu baenn...aku seneng neng programming..paling ra seneng neng disen.....

sing wis di ulak alik??

mung tau nyoba pascal, C++, C, foxpro, vb, php [cuma satitik]....

kya kie bener apa ora yaa??
Add Thank You
31-07-2010, 11:16 AM,
Posting: #10
RE: Deskripsikan Kompetensimu!
melu2 unjug gigi akhh

Desktop Programming :
Java -- kwe be tingkatan paling ngisor, mung bsa gawe form tok Ngguyu

Web & Database Programming :
php & mySQL & Apache
Apache -- bisa tuning sitik2 nggo optimise beban
Php -- lumayan berpengalaman lah, walaupun kadang2 permasalahan sepele digawe ruwet dewek Nyengir
mySQL -- lumayan paham query2 sing ana ng kene

Operating System
Linux --
aq biasa nyekel Centos, Redhat,
wis pernah ngerjakna :
instalasi email server nggo Zimbra,
instalasi ftp, samba, proxy(squid) nggo active directory ne linux (LDAP)
lagi oprek2 lebih lanjut jeroan e linux

mbokan pan sinau linux bareng ya monggoh, tp saling mengisi ya, soale aq jg dudu master linux, mung pengin mengenal lebih dalam mengenai linux.
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS