Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basa Program karo Matematika angel ndi ????
06-08-2010, 03:29 PM,
Posting: #1
Basa Program karo Matematika angel ndi ????
kyehhh batir2 ,,,
kayonge nang tegal jarang ana bocah ahli basa program yahh,,,

Es Teh

jare ente2 kabeh matematika karo basa program rumitan ndi???

monggoh tahu aci

menurute nyong matematika karo basa program rumitan basa program...cool nemen
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You
06-08-2010, 03:42 PM,
Posting: #2
RE: Basa Program karo Matematika angel ndi ????
aja salah izt...
dosen2 IT neng tegal berarti pinter pemrograman owh...

akeh juga sing terima proyek gawe aplikasi...
kuwe dudu programer um???

angger angel endi...
pada baen um..
logika pemrograman karo logika matematika...

intine ana masalah,,
terus alure cocok nganggo penyelesaian sing endi...
angger njenengan ngomong matematika gampang.,
berarti wes biasa karo matematika,,,

nah eben pemrogramane gampnag...
cara ne ya,, biasakna karo bahasa pemrograman kuwe...
biasakn mencari penyelesaian problem2 yng biasa ada di bhs pemrograman itu.,..


mungkin kuwe jare aku
CMIIW
saya suka siomay

Add Thank You
08-08-2010, 08:02 PM,
Posting: #3
RE: Basa Program karo Matematika angel ndi ????
wahh,, nyong nyimak bae kang.. Es Teh sebenere pengen bisa dadi programer tp sekolah be matematika remidi terus.. . qeqeqe
Kutip:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma

Add Thank You
08-08-2010, 11:07 PM,
Posting: #4
RE: Basa Program karo Matematika angel ndi ????
kiye masalah preferensi bae. jaba ditakoni sih, aku luwih seneng matematika murnine daripada pemrograman. hehehe

tapi memang pada bae matematikane sih um. jaba pemrograman, memang matematika logika. luwih nguatna ning kono.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS