Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
28-01-2010, 01:39 PM,
Posting: #31
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
urung akeh wadone aja kopdar ndisit lah Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
28-01-2010, 09:35 PM,
Posting: #32
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
(28-01-2010, 01:39 PM)Barrezta Tulis: urung akeh wadone aja kopdar ndisit lah Guling-Guling

hahaha, ora payu kyeh ngetara. melasi nemen nt...
diobral bae wis, ning pasar esuk ya kena oh...
kyeh bocah, tulung direwangi kyeh ben payu...

:senyum:
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
28-01-2010, 10:43 PM,
Posting: #33
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
Lucu... wong deweke be urung payu kah tawa2 wong liya... hahaha....


[nyonge ya pada] Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
28-01-2010, 10:55 PM,
Posting: #34
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
hahaha, aku wis akeh sing ngantri ndra! bukti tidak terbantahkan kweh. akune bae sing esih emoh. wkwkwkkwk...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
29-01-2010, 02:39 PM,
Posting: #35
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
sing ngantri afif emg wadon ning species onta....hahahaha
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
29-01-2010, 03:17 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 29-01-2010, 04:20 PM {2} daning myBenihime. Edit Reason: )
Posting: #36
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
haiyahhh daning pada OOT kyehh ... kyk ne perlu ta gawekna thread Gasak-Gasakan kyehh ... mengko gawe bae first thread e Afif Vs Onta Arab Guling-Guling
kyeh thread e http://forum.tegalcyber.web.id/forumdisplay.php?fid=79
tp yen ana thread nggasaki aq langsung Auto Delete .. pben stuju ora ??

Lanjut gan, mbahas ttg thread kiye .. yen misal e oot maning ta Delete Weee
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

Add Thank You
29-01-2010, 04:28 PM,
Posting: #37
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
hahha, admine edan maning, nggwe thread khusus

Medang ndisit ah
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
29-01-2010, 04:44 PM,
Posting: #38
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
khusus nggo nt jon.....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
29-01-2010, 05:14 PM,
Posting: #39
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
hiz, jare sapa? iya om?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
29-01-2010, 05:27 PM,
Posting: #40
RE: Membuat aksen khas di forum 'tegalcyber'
wkwkw nggawe sbg t4 pengadilan e kown owh jon Guling-Guling ... daning langka sing mulai yahh Weee

his uwis ahh.. dadi ne aq melu2 OOT kyehh Ngikik
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS