Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Waduk Cacaban
15-02-2010, 09:01 AM,
Posting: #1
Big Grin  Waduk Cacaban
Tempat kiye mbiyen nggo pranti nyong pacaran,dalane sih mbiyen rusak yen liwat balamoa,tapi saiki mbuh primen.tulung repiu ne ya
Add Thank You
15-02-2010, 09:12 AM,
Posting: #2
RE: Waduk Cacaban
http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=292

ndeleng foto2ne ndisit bae om...
saya suka siomay

Add Thank You
15-02-2010, 09:21 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 15-02-2010, 09:22 AM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: Waduk Cacaban
(15-02-2010, 09:01 AM)kuncen_server Tulis: Tempat kiye mbiyen nggo pranti nyong pacaran,dalane sih mbiyen rusak yen liwat balamoa,tapi saiki mbuh primen.tulung repiu ne ya

pacarane neng waduk ah karo muter2 numpak prau ya um? Ngikik

mbiyen jamane nyonk SMA acara sepeda apa kae ngepit bareng saka smansa neng cacaban nganggo pakean pramuka Guling-Guling

untunge nyonk mbonceng terus dadine ora kesel Ngguyu
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
15-02-2010, 09:42 AM,
Posting: #4
RE: Waduk Cacaban
(15-02-2010, 09:21 AM)Barrezta Tulis:
(15-02-2010, 09:01 AM)kuncen_server Tulis: Tempat kiye mbiyen nggo pranti nyong pacaran,dalane sih mbiyen rusak yen liwat balamoa,tapi saiki mbuh primen.tulung repiu ne ya

pacarane neng waduk ah karo muter2 numpak prau ya um? Ngikik

mbiyen jamane nyonk SMA acara sepeda apa kae ngepit bareng saka smansa neng cacaban nganggo pakean pramuka Guling-Guling

untunge nyonk mbonceng terus dadine ora kesel Ngguyu

Wis mbonceng,,anteb maning =))
Add Thank You
19-02-2010, 09:42 PM,
Posting: #5
RE: Waduk Cacaban
dalan maring cacaban wis alus,cuma dong pan dolan mana aja pas musim panas,pas mendung bae,panase ra nguati,...

seringe go mancing,muter2 waduke nanggo prau...

saiki ana warung apung-e ana apa,masakan sih biasa,tp suasana lumayan,apamaning dong lg nang warung apung pas udan deres,rasane deg-deg ser,mbokan keli soale...

dong pan pacaran aja nang cacaban,panas,mengko sumuk,sing pada ndempes nang alas jg ra enak,bakul asongane ngintili trus,biasane cah cilik2 sih,dong ora dituku ora lunga,tp dong dituku,regan-regane ngejak gelut,ora umum...
road to
6666th

Add Thank You
19-02-2010, 11:31 PM,
Posting: #6
RE: Waduk Cacaban
kayong curhat um...
hahahhaa....

iya panas sih ya cacaban...
tapi mayan lah nduwe waduk neng tegal,,
bisa nggo bangga2...

teerakhir reli sepdea tahun 2007 aku mana..
saya suka siomay

Add Thank You
20-02-2010, 05:28 PM,
Posting: #7
RE: Waduk Cacaban
kelingan rali sepeda maring cacaban pas sma, mangkat banter ben teka ndisit, bar kuwe mampir dolanan ps Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
20-02-2010, 11:25 PM,
Posting: #8
RE: Waduk Cacaban
(19-02-2010, 11:31 PM)laksonoadi Tulis: kayong curhat um...
hahahhaa....

iya panas sih ya cacaban...
tapi mayan lah nduwe waduk neng tegal,,
bisa nggo bangga2...

teerakhir reli sepdea tahun 2007 aku mana..

dudu curhat,ak mbiyen tau nang pariwisata,kiye cuma gambaran riil tok...

ngesuk,minggu,ak pan pit2an mana,mangkat sing tegal,tp kiye ora pan njukut ambalan maning.....Ngguyu

ana sing pan melu???
road to
6666th

Add Thank You
19-08-2011, 11:40 AM,
Posting: #9
RE: Waduk Cacaban
ngerek dopokan kuna lecit... Xixi


yuh owh mbokan sing wis pernah mring cacaban trs poto2, potone dishare nang kene ya kena,,, ben sing seumur umur rung tau mring cacaban ngerti, cacaban kwe kyak ap...

genjot
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS