Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
orak-arik
10-12-2011, 04:11 PM,
Posting: #11
RE: orak-arik
mamane aq adong masak kye enak ment kye Nyengir

Add Thank You
11-12-2011, 07:46 AM,
Posting: #12
RE: orak-arik
dangkati maning ngerek
jebulane um nono jago dalam memasak ...

hayooo hayooo Ngikik maning
--------------------------------------------------
boleh d coba

tapi kue bumbu sewu sih bumbu ap yah Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS