Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
09-09-2010, 12:58 PM,
Posting: #11
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
ning nyong ngerti sekan um lemud,,, pertamane tak sawang2 um lemud lagi dolanan ap kwee???,,, daning basane tegal, kaligane nyong penasaran,,, coba2 ndaftar,,,

kreatif nemen tsunk sing gawe TCC kie...

matur nuwun PISS
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to mendoan_anget for this post
09-09-2010, 01:07 PM,
Posting: #12
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong kenal TCC saka kancane aku .. arane M. Agung Baskoro alias Kaito_kid .. pertamane ora madan tertarik ya .. tapi kayong suwe2 kpgen .. yawis lgsg tak garap Macul
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)

Add Thank You
09-09-2010, 01:20 PM,
Posting: #13
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong ceritane lagi kaen aku demen nemen dolan fb.. terus temu" ana sing nge chat jebul e mas nono...mbokan sih pan ngomong apa....jebule ngongkon join maring kene...pertama ne ora ta rewes wong males....lagi enak" e dolanan....eh barng nyong ora daftar" bar kue mbesiki" ne di chat terus ora ym ora fb...wakakkakakaka....akhire karena ngrasa terganggu yawes o gelem ora gelem daftar....eh barang wes daftar malah kecantol dadi seneng.....pizt kang nono Nyengir
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to vinita_chandani for this post
11-09-2010, 12:46 PM,
Posting: #14
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong sing ngejak minbe...mbiyen radan ra ta rewes...akhire iseng2 d lanjutna....
nganti seprene....awit gawe kenalan neng siji dopokan rame2 nganti klalen kenalan neng dopokane dewek....
nganti saiki
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to OmSani for this post
11-09-2010, 11:30 PM,
Posting: #15
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Yen ceritane anyong miyen gara2 nang fb. Ana pesen mlebu nang fb sing grup Tegalcyber, enyong nasih kelingan isine tentang trio macan adus nang tempat umum. Awale aku nahan diri, mesti isine sing ora2 keh.... suwe2 akhire iblis berjaya. Tak longoklah forum tersebut dan isine jebule fotone trio macan (bener2 trio macan). Bar kuwe enyong muter2, toli kayong weruh member sing ora asing kaya um laksonoadi, deny poci, garo mahar_1234. Akhire enyong register, Nah...pas register kiye enyong keder pan nggawe nganggo user apa. Nang keadaan kritis kaya kiye enyong kelingan miyen lagi cilik (saiki juga nesih enom sung) enyong sering dolan maring sedulure nang slerok numpak becake Man Sukrad. Nah....langsung tak nggo bae arane nggo gawe nick. Apik owya? hehehehe
Kopdar pertama waktu nang guci, waktu kuwe enyong ana tugas 6 dina nang bojong. barang bengine enyong dolan maring villa ne bocah2 TCC. sing tak telepon waktu kuwe Um Nono. akhire malah ketemu poci, dkk. Malah adus bareng2 garo bocah TCC jam 12 bengi nang pemandian air panas.

Sing gawe enyong kalingan bae waktu jaman anyar2e gabung sering nemen OL disambi :ngising: qeqeqe

Kira2 semono ceritane enyong. Suwun go sing wis gawe forum kiye, Minbe,hatewong,cylok,um bares, lan tim sing ora bisa tak sebutna siji2.
Semoga amal ibadahmu diterima oleh Alloh SWT Amin

karena forum kiye enyong bisa olih kanca akeh. enyong dadi kenal um ibnu,ayunii,vinita,auzhee,anyamuk,lan kanca2 sing ora bisa tak sebutna siji2.
Karena TCC, enyong ngerasa duwe keluarga anyar.
kira2 semene bae ceritane enyong.

Suwun


Sukrad
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to Man Sukrad for this post
12-09-2010, 12:55 AM,
Posting: #16
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
angger nyong tah reti ska message fesbuk kang laksonoadi namun nembe ngeh saiki Nyengir

tempat dospok sg apik y giyeh keh.<murni tegal punya>.

potensi nggo mbangun tegal, agawe meriah kota tegal <khususnya masyarakat tegal dewe>, ben tergerak kabeh wong2 e.


bisa melalui peningkatan mutu SDM IT atopun peningkatan kualitas lingkungan tegal kiyeh sing dadi sorotan eben wong tegal dewe atopun pengunjung <domestik, moga2 mancanegara> betah nemen karo tegal.

yuhuuu..... mimpi gak yaaa Nyengir
-GOYANG SITHIK JOSS-
sarkazionk.blogspot.com

Add Thank You
14-09-2010, 08:49 AM,
Posting: #17
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
waktu kenal tcc sih aku gabung ndisit ..neng bocah tegal{fesbuk}dadi jakwir e yahnu..'pas kaya kuwe jakwir e yahnu..ngetokna sistem tcc..'akhir e penasaran ta clik...''Girang nementemen sampe saiki..thank TCC_soulmate.Es Teh
armoz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.

Add Thank You
14-09-2010, 04:42 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 14-09-2010, 04:50 PM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #18
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
danjatna maning ah... Push up

nyong sing ngejak ya benihime karo cylok... Ngikik

mbiyen pas awal-awal sing ndopok mesti Warteg, Benihime, Cylok, Cuph3, denbaguz, jablud karo omsani esih sepi kaya kuburan Kejem ah.. pas kuwe nyong njagani warnet ya dadine ora ketang sedina sepisan mampir Ngikik

yuh oh liyane ndopok pimen bisane kenal and join maring TCC Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
15-09-2010, 11:25 PM,
Posting: #19
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
awal mulane nyong ndeleng link pertama kae forum.tegalcyber.web.id skan grup tegal cyber kae oh..
sing sering message nang fb,biasane sing ngirim "Delprie Barrezta Dayike TCC"
njajal iseng iseng gawe ID...
bar kuwe konfirmasi klalen esuke...Xixi
akhire pan nggawe ID maning oh.tapi mikir,ID Poci kuwe durung ana trus ya unik...akhire njajal digoleti maning akhire ketemu...
bar kuwe nang FB di chat daning blue_oishiza dikonmgkon gawe perkenalan...
bar kuwe ya tak turuti oh.Walaupun esih bingung pimen carane...
seiring waktu akhire begindang deeeeh....Ganjen nemen

Add Thank You
17-09-2010, 03:43 PM,
Posting: #20
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
pertama kenal tegalcyber aku lagi gath saksuk reg. tegal nang komdak, ketemu um beni n um warteg, tim kreatipe...

bareng di oprak-oprak sutimine um apip kon join akhire aku join. akeh pengalaman nang kene, akeh sing ora bisa dijelasna. cukup dirasakan. soale forum kiye melayani masyarakat tegal dengan cinta. ajib...

Es Teh
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to budiofortuner for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS