Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
19-09-2010, 08:19 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 19-09-2010, 08:21 PM {2} daning Kaito_Kid. Edit Reason: )
Posting: #21
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
aku kenal saka kang sinichi alias kakange aku dewek terus disambung karo sutimin, darmono, karo liyane....
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame

Add Thank You
19-09-2010, 09:47 PM,
Posting: #22
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Protol On teh Road pen curcol keh... Xixi

awal mula nyonk weruh TCC kuwe seka ilmanuran.. saiki bocahe ora aktif...
yah, share ilmu ilmu sing secuil, sing sengertiku nang TCC pas kuwe... kok kayong enak lah.. ngomong ngaggo basane dewek..

lah terus sempet ana gontok2an karo petinggi/pengurus TCC soal perbedaan pendapat karo pemahaman prinsip.. Xixi tapi y akhire nampani.. Weee
ya gawa enak baen , soale nyonk ora ndeleng apa sing TCC wekna, tapi apa sing nyonk wekna maring TCC. nganti TCC bisa maju kayak saiki, meskipun secuil kontribusine secuil, paling ora wez berkontribusi...

jaya terus lah TCC,,,, aja nganti kepangan karo waktu... kdu terus berkembang... Amin
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

Add Thank You
20-09-2010, 12:11 PM,
Posting: #23
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong pan mulai sing endi yah? nyong pengin Nangis
soale ndeleng saiki TCC anggota wis akeh, ora kaya gemiyen pas nyong ndaftar (Nop 2009) anggotane esih setitik. kiye berkat usahane para pengurus forum, organasisasi lan sluruh anggota TCC sing wis gelem susah payah ngerek Bendera TCC ben tambah berkibar cool nemen

nyong kenal karo TCC lewat om google, soale nyong rindu karo tegal, dadi sering ngorek2 omahe om google nganggo kunci "Tegal" jebule ana TCC. sing ana SBne sing bisa nggo ndopok nganggo bahasa Tegalan, nyong seneng banget girang

melu kopdar TCC pertama neng balaikota, ngertine nyong sing ndirikna TCC kiye seumuran nyong, jebule neng kana nyong termasuk sing wis tua Nyengir
maturnuwun nggo sing wis ndirikna TCC Es Teh

akhire nyong ngucapna suwun nggo seluruh pengurus forum, pengurus organisasi lan seluruh anggota TCC sing wis susah payah majukna TCC, moga2 keikhlasan dalam majukna TCC menjadi amal ibadah Amin



Salam
Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"

Add Thank You
20-09-2010, 03:10 PM,
Posting: #24
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
ne nyong kenal TCC , , , ,
ndisit aku dolan ng mbah google oh,,ya dolan goleti ilmu lan wawasan tentang tegal,,kepimen sejarahe,,ya kaya kwe lah,, Ngikik maning
trus aku weruh tulisan "tegalcyber.org"

lah aku penasaran,,,
trus aku coba tak klik,trus aku register oh,,

sawise register,,aku gon kenalan,,
aku ra ngerti kenalan ngndi,, Bingung Kyeh (maklum wong anyar kenal kaya kiye)
eh jebule ketemu,,trus ferifikasi,,aku langsung dolan ng TCC ,..,.,aku bangga nemen sung bisa manjing ng TCC girang ,,walau pun aku esih o´On,.,. Rai2 Compong ,tapi aku berjuang,,soale aku pengen belajar lewat warga TCC,,

tolong bantu yah,,

terus maju TCC ngerek
..::Belajar untuk bisa::..
..::Mengerti apa isi dunia maya::..

Add Thank You
20-09-2010, 06:09 PM,
Posting: #25
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
aku ngerti tcc ska pesbuk, ng pesbuk geger tcc bae sih ya Guling-Guling
pas pertama mbuka esih sepi nemon lah dadine ora gabung ndipit,
bar kuwe 5 wulan kemudian pas rada rame (anggotane esih 800an) gabung akhire Xixi
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...

Add Thank You
11-12-2010, 09:59 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 11-12-2010, 10:01 PM {2} daning ayiep_wawan. Edit Reason: )
Posting: #26
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
sundul maning ahhhh ngerek
arip
melu crita..ehm..

enyong pertama krungu kata TCC kwe saking kancane nyong....bar idul fitri wingi...pas kwe jakwir kanda tentang kaos galgil pas lg dolan trs balike sengaja lwt ng pala 11 (markase TCC mbyen) niate sih sekalian pan ndeleng2 kaos soale jare jakwir kaose apik2 , tp kan mampir isin soale laka duit,, Ngikik maning selang beberapa minggu enyong maring jakarta,,, lha pas kwe jakwir ngejak melu mrg acara HBH IKBT ng TMII..ng kono ana um barezt karo um prot lagi dadi sales galgil...enyong melu ngurak2 dagangane tp ora tuku,,,mung njukut stiker soale gratis.. Ngikik
seminggu kemudian kayong penasaran karo sing arane TCC, akhira tha buka bae situs sing tertera ng stiker sing olih nggondol pas IKBT...akhire gabung... awale bingung tur ngakak weruh emoticon sing aneh2 plus member2 lan petinggi2 sing aneh2 juga qeqeqe suwe2 seneng soale akeh info lan ilmu sing berguna Josss

pokoke TCC Josss meong lah... Nyikep
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
12-12-2010, 12:29 AM,
Posting: #27
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
melu Share crita ah..
aduuh bingung kyeh pan sing endi mulaine..

aku sbenere ngerti TCC wis radan suwe,
lg kae dong ora salah alamate dudu kye bener ora Um Modod ??
ngerti sekang um Apip,
lha trus nyong gabung dadi member tp ora ngerti priben cara ngaktifane..
tuli jebulnya wis diganti alamate, tampilane juga luwih apiik apa maning saiki ada Header'e ana apa..

sing nyong seneng lg kae, pas Um Apip dolan maring aku pas aku lg ning RS (critane Nengok ndean, he,, thx nggo um Apip mawarku untukmu)
tuli aku dicritane jarene Trit sing ora senguja diPosting dideleng nganti lebih dari 5ribu orang..
kyeh dong ora ngandel..
nyong ya memanfaatkan forum Dodolan nggo pasang Lapak..maklum usaha cilikan um, dadine ora bisa promosi lewat media sing Gedean.. hehe

wis lah semono bae..suwun Nggo para sesepuh sing wis nggawe TCC Es Teh
smoga tambah maju.. ora kalah kayak forum2 liane
Merdeka

Add Thank You
27-12-2010, 04:31 PM,
Posting: #28
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
ngerek maning.. aku mbeken weruh thread kiye keh..

awale aku lg tmbe mlebu kerja anyar, nang meja kerja ku durung akeh gawean. dadine iseng maca karo searching2 nang Man Gugel. mbuh knangapa, aku nulis keyword "bakso sutimin tegal", ning ra salah aku lg kepikiran kagum karo baksone timin bsane enak, trus pengin ngarti seksistensine nang internet. jebule ana obrolan nang TCC, tentang "bakso terenak ning tegal", judul dopokane klalen.

aku penasaran karo forum kiye beleh, tak coba dadi member. ya kaya crita2 liyane ari dadi member anyar, akeh salahe. kelingan diganyami "Omsani", soale gawe "reply" esih nyantumna tulisan Dopokane. suwe2 ketagihan. tp sempet Off madan suwe, gara2 gawean ws mulai numpuk. dadi jarang OL TCC nang kantor. dolanane karo Man Gugel bae, goleti data go gawean. saiki ya esih jarang OL TCC, madan padet gawean. Macul

ya wis, kaya kuwe bae. muga2 tetep eksis TCC, tambah maju. tak dukung terus kmajuane
BRAVO TCC !! Merdeka
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000

Add Thank You
27-12-2010, 04:42 PM,
Posting: #29
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong malah pertama ngerti sekang kanca kuliahe nyong sing wong pati..

bocah kuwe emang aktifis forum Josss

bahkan bocah kuwe ngelola forum nggo ikatan mahasiswa Pati sing kuliah neng STAN..
sung ora nyangka nemen malah ngerti saking uwong sing dudu wong Tegal
kancane nyong kuwe arane aji
kaya kiye critane::
nyong : bos, mbok aku diwarahi dolanan K*SK*S
aji : yo sesuk dolano nyang kosanku, lapo ndadak K*SK*San?? tegall rak nduwe forum dewe tah??
nyong : haa?? pa iya?? lha kwe reti seka ngendi??
aji : tenan cah.. (trus nyong dinein alamate)

dari sejak itulah nyong melu meramaikan forum TCC kiye Es Teh

Add Thank You
06-01-2011, 09:53 AM,
Posting: #30
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
melu nambahi,,
aning aku ngarti seka kancaku awank_2582. durung suwe nembe akhir tahun wingi.maune aku wis register nang forum lia. trus jare awank daripada nang forum kuwe suka maring tegalcyber. nyong nyoba ndaptar. tapi bar kue ra tak utak atik.
dang lagi senggang aku buka internet nganti keder pan mbukani apa maning, akhire nyong kemutan TCC. tak buka maning nganti pan kelalen user-e he,,he,,.
saiki sedina pisan mbuapa ya mampir, malah ra tau tak logout. kadang sedina tak pasang tcc-ne tapi ra tak utak atik dang lg sibuk.
ternyata TCC OK. nambah kanca maning,soale aku nang tegal merantau.meski ra tau kopdar. asline ya pengin dolan siy maring mabes TCC.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS