Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
28-02-2011, 02:39 PM,
Posting: #31
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
ceritane aq melu keh kaya kiye

waktu kuwe aq lgy dolanan internet terus aq pengin mbuka tegal nang mbah googel terus jubule ana forum kiye forume apik lan unik wong sing wong tegal kabeh bahasane ya tegal kayong cocok karo aq

teruz enyong ndaptar ya etung-etung go cari pengetahuan lan ilmu wiz

teruz ben aq luwih ngerti tetang tegal kiye girang
[/size]
aku bangga gadi wong TEGAL

Add Thank You
28-02-2011, 03:31 PM,
Posting: #32
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Ceritane pada sejen" yah...
ak kah rada ruwed....
pertama seh lg nang warnet Ngetik golet tugas tentang kuta tegal...
eh deneng ana forum tegalcyber.org
ak nyacak deleng dela ...
yha ketone apik...
pertama seh ora registrasi sit...
barang pirang minggu
Mb ayuni ngmng ...
"bal melu tegal cyber community glem bleh?" semaure .... lagi males - malese lagi kerjaan ya di iyeni ... terus d tidokna web e... mlebu registrasi ... meluni tutor e... eh wez mumpung ana mb ayuni .. ngmng kae ak wez gawe... ak ora ngarti .. lha deneng ana balesan akeh nemen ... ak pan mbales malah gawe trid dang ora salah Mikir barang sue - sue eh ngarti juga... rada paham ... terus ana sapa yah gawe trid informasi ne pada apik - apik ... jajal melu melu ... pertama seh ora dadi apa yah ... anjog di Kapruk terus posting e isine lawakan qeqeqe tp sue - sue nang kene betah ... anjog onglen nang umah ... mezti bukak web ... fb , terus tegalcyber.org anjog kelingan baen Mendem
pertama melu kupdar pas kae di jaki mb ayuni... kupdar nang PAI ... teka ... pertama kenal um apip, terus karo sapa mbuh ora patia kenal qeqeqe barang ngumpul kenalan cerita - cerita asyiik nemen ... sue - sue selak kesengsem karo TCC ...
melu kupdar yha jarang ... Ngikik maning
ora tau olih inpo saka sapa yhak Telponan
kie siki onglen bae ... mbokan ana acara yha mbokan ana wektu yha melu
Es Teh Josss Es Teh
sekian ndisit yhak...
mbokan ana salah kata pangapurane
ngerap
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
24-10-2011, 02:27 PM,
Posting: #33
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
(08-09-2010, 10:21 PM)myBenihime Tulis: saiki saat e berbagi cerita pertama kenal tcc,

silahkan di mulai .... aja pada OOT yahh Nyengir

nyong pertama kenal TCC akhir wulan juli tepate tanggal 31 juli 2011. pas kue nyong lagi iseng-iseng pengin ngarti segala informasi/berita tentang Tegal lewat internet. akhire nyong mbuka google terus Ngetik key word "Tegal". sawise kue tak bukani kabeh awit website Pemerintah kabupaten Tegal sampe Forume Wong Tegal lan Sekitare. bareng mbuka TCC nyong pengin komen neng shoutbox tp ora bisa komen. Jebule neng pojok nduwur sebelah kiwa ana tulisan “Hoii , Tamu! (Manjing — Ndaptar)”. Akhire nyong ndaptar gara2 neng ngisore diperjelas karo tulisan “Durung Gabung ? Register Gagian” . proses ndaptar pun rampung, nyong dikongkon gawe dopokan perkenalan. Nyong gawe dopokan perkenalan waktu kue be esih salah (maklum lah esih piyikan alias durung ngarti apa2 Nyengir ). Sawise gawe dopokan perkenalan akhire nyong komen neng shoutbox, pas kue sing lg OL wa Auzhee dan kawan2 Ngikik maning . Sampe saiki Alhamdulillah esih eksis neng TCC narsis ihirr meskipun durung tau ketemu langsung para penghuni TCC.

Kaya kue ceritane nyong um Fantastic
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI

Add Thank You
24-10-2011, 03:28 PM,
Posting: #34
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Guling-Guling kiye tah cerita wis kuno lecit nemen yakin... tapi ya esih kelingan lah.. gemiyen knal TCC kiye gara gara hatewong njaluk pendapat pimen enake lan kperimen forum sing wsi digawe si benihime karo cilok.. bar tak deleng iz.. edan ah... apik kiyeh cerdas.. awit gemiyen aku pgn ana forum tegal.. akhire gabung oh dengan na khas JABLUD waktu kuwe mung ana hatewong benihime cilok dalban barez lan klonengan eben katon rame oh dopokane... bar kuwe kayong ana sing aneh .. bisane forum tegal bahasane indonesia raya kayong wagu nemen ah... akhire inyong protes berat tulung kabeh menune digawe basa tegal lan basa tegal dadi basa resmi forum eben wong aja isin dadi wong tegal Xixi ... akhire protes ditrima sampe saiki TCC menggunakan bahasa tegal sebagai basa persatuan :nyengir: .. terus tak sawang maning oh web forume bisane header logono laka? akhire tak gawekna logo oh gambara poci dengan semboyan "tegal ora picek teknologi" bar kuwe rame akeh sing pro kontra karo semboyan kata kata ora picek dadi biang kerok Xixi akhire dengan penjelasan bahwa basa tegal adalah basa resmi walopun ora jawa tengah bilang 'picek' kuwe kasar tapi Tegal ya tegal sing duwe tata bahasa dewek akhire pada setubuh karo semboyan kuwe... akhire suwe suwe anggota tambah akeh alhamdulillah.. perbaikan fitur mana mene lan emotikon khas tcc bikin wong pada kecantol karo TCC.. rakwid perkembangane pun manjat mudun..rame sepi kuwe bagian dinamisme forum tapi salut karo TCC sing esih tetep eksis sampe saiki . SUKSES TCC menjelang ultah TCC ayo kabeh pada ndopok maning eben tamabh rame kiye forum
Add Thank You
24-01-2012, 11:02 AM,
Posting: #35
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
saiki nomer 9 um, neme kas tak cek.. Berarti mengalami kemunduran ya ? apa pime? ngosek
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog

Add Thank You
24-01-2012, 07:35 PM,
Posting: #36
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Lagi nyong tah Awale sing fesbuuuk,, akeh Postingan2 menarik ning Komunitas Tegal Cyber Fesbuuk.. Trus aq pan komen tapi ko ora bisa ya?? Mikir ooowh jebulen daftar disit toh.. Setelah Aq daftar, Eh iya bisa komen! Horeee Girang nemen
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS