Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
08-09-2010, 10:21 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 08-09-2010, 10:22 PM {2} daning myBenihime. Edit Reason: )
Posting: #1
[Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
kaya ne dopokan sing mengangkat cerita kiye durung ana neng kene kyehh, yuh saiki cerita owhh, pibe sih bisa ne jakwir2 kene pada ngerti tcc, ceritakan detail e yah, sing cerita ne runut sekan awal sampe akhir ana hadiah e ka, aja kawatir hadiah e sekan aq Klepon
dopokan kiye diangkat karena tcc saiki alhamdulilah mlebu peringkat 3 neng halaman 1 google.co.id dengan kata "Tegal" Merdeka .

Terima kasih atas peran serta semua anggta TCC yg telah sudi meramaikan tcc, membagi ilmu, ide dll, saiki saat e berbagi cerita pertama kenal tcc,

silahkan di mulai .... aja pada OOT yahh Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

Add Thank You
[+] 8 users say Thank You to myBenihime for this post
08-09-2010, 10:42 PM,
Posting: #2
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Ndisiti wis jon,,,Es Teh
awale pas lagi kangen nemen karo tegal,,mbuka keyword tegal neng simbah gugel.Mbiyen pas tegalcyber.web.id ana neng halaman 3.
Begitu manjing ndaptar ana si mbah tung alias melengkung alias barez lagi ngromed dewekan karo :ngising: neng sotbox Ngikik maning
aku trus njaluk ferifikasi email langsung di tanggepi,,
nggawe dopokan perkenalan trus di ngei pangkat piyik arip
Mulai posting2,,mulai awal aku seneng post sing neng sub forum teknologi khususe berkaitan karo network,,
mbuh ujug2 di daulat dadi modod cool nemen
PAs kopdar bersejarah neng Balaikota aku teka,,,
seneng nemen ketemu karo jakwir2 sing ngartine mung neng kene thok,,
di lanjut ternyata sing ngrantau neng jabodetabek akeh,,
ya wis dadi nambah kanca neng perantauan karo neng kampung,,

Suwun nggo Beni+Hatewong sing uwis nggawekna forum se keren kiye,,
Suwun nggo BAreztung karo Jaklortabang sing sering ngejak Diropok aku
Suwun nggo Cylok sing ora tau metu kandang qeqeqe
Suwun nggo Indra karo warteg cherleader dari CikarangPISS
Suwun nggo Jablud sing ora tau melu kopdar Ngikik maning
Terutama,,
Kutip:SUWUN NGGO KABEH SING KENAL AKU LAN SING PENGIN KENAL KARO AKU,,
ampunnnnnnampunnnnnnampunnnnnn
Add Thank You
[+] 3 users say Thank You to kuncen_server for this post
08-09-2010, 11:13 PM,
Posting: #3
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
ge kae critane pmen yah. . o.ia ge kae aq dolan mrg umae um prot. . toli ndleng um prot ge dolanan TCC. . Tpi pas kue aq ra ngrti dong kue TCC. . truz um prot nawani aq klambi TCC. . lha pas kue aq ra ngerti TCC apa. . toli tanpa sepengetahuan um prot aq ngakses http://www.tegalcyber.com eh jebule laka. . toli coba mrg mbah gugle keyworde tegalcyber. . tapi metune mrg tegalcyber.web.id. . ng web mau d kongkon mrg tegalcyber.org. . jare pindahan. . ya wis akhre mrg tegalcyber.org. . akhre ndaptar. . lha wez ndaptar jare ana verifikasi imele. . tak enteni suwe nemen dning ra muncul2 ng inbox. . lha ka jebule ng spam. . nrokcok men beleh. . yawez owh akhre verifikase . . wez verifikasi . .bar kue login. . wong ra ngerti c ya paz kue . .maklum esh piyik. . dadine langsung nimbrung mrg sotbok. . eh pda ngomongi aq kon kenalan. . pas kue aq esh kelingan sing ngmong um warteg karo ayuni. . dengan entenge aq ngmong. . lha kie aq ge kenalan. . maksude pas kue aq kenalane ng sotbok Ngikik maning jebule d kngkon gawe trid. . pas wez gawe trid. . d ganyami maning ganing dddnl. . jare salah ra sesuai format. . yawez akhre gawe trid maning sesuai format. . be dganyami maning. . bisane gawe loro. . jare dddnl. . Ngikik maning pas kue aq ra ngrti c ya jebule tride bisa d edit. . Ngikik maning ng atine nyong pan belih tmen sing pnting wez knalan. . wez ah smene bae. . pas kue aq melu kopdar pertama ng mabes TCC pas ana competisi PES. . sing ngadakna um dwi murdiartono. . tapi nganti yawene laporane ra nyumul2. . Ngukuri batuk toli ngesuke d jak um poci melu putsal karo um ibnu. . yawez akire melu. . bar kue ana acra maning ng TCC. . tarhib ramadan. . pas kue aq tekane bengi soale pas sorene Turu . . anjog mana djak nyate Nyate ndisit karo mbah jablud n bojone. . pas kue sing melu aq,um dwi,um bares,um jack,karo um ipunx zha. . toli gara2 mangane enteng ndisitan karo nggletakna sendoke njekangkang. . d pesena sega maning karo mbah jablud. . jare angger sendoke njekangkang brati esh ngelih . . jare angger wareg mesti sendoke tengkureb. . yawez akhre tak pangan maning. . wong rejeki c ya. . Ngikik maning . . wez ah. . bisane malah curhat ya. . suwun go um prot,um warteg,ayunii,um dddnl,um dwi/itonk,um ibnu,um poci,mbah jablud sing wez mbyari sate,um barez,um jack,um ipunk zha ,n um sukrad pas kue wez melu gasaki aq gara2 pokeran aq kalah truz. . Ngikik maning toli um indra wez mbayari rujak. . qeqeqe n kabeh lah anggota TCC sing wez care karo aq. . salaman
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Okky_hatake for this post
08-09-2010, 11:31 PM,
Posting: #4
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
mantab min idene..

nyong ngerti seka masdudu
tapi mbuh saiki user masdudu wes laka..

gara2 takon gawe link neng forum..
jare neng K**k*s bisa
daning neng kene ra bisa,,

tak takoni forum apa..
jebul forum.tegalcyber.web.id

akhire join..
bar kuwe ngeramekna owh..
kaya user2 liyane
pertama2 kejar setoran..
lha wong koneksi 24 jam..

akhire top poster owh..
nganti pirang wulan,,
anjog di selip owh saiki
wkwkkwkwk...

alhamdulillah
saiki wis madan gede..

emot pertamane nyong ya esih ana
Medang

Ngikik maning

kaya kuwe ndean min...
Josss
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to laksonoadi for this post
08-09-2010, 11:36 PM,
Posting: #5
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
angger aku tah ora kaya kuwe um um pada,,,
pas kuwe kan aku lagi anyar anyar e nganggo ubuntu,, (*wis bosen nganggo nggone jendela sih ya,, ) pas ngetik apa mbuh sing jelas ana kata ubuntu ne nng situs'e mbah google eh jebule ana tulisan tegal cycber community. barang tak tiliki, izz daning kayong apik yah. wis nganggo bahasane dewek model forume ya ora patia nylenen, simple lah gampangane wong ngomong. tolin kuwe lho emoticone lucu lucu nemen, ana wong lagi di Krangkeng lah. ana wong lagi ngekek lah qeqeqe pokoke aneh aneh.
tapi sing marahi kangelan kiye angger pan posting. mesti loadinge suweeeeeeee nemen. apa gara2 koneksi internete aku yah nganggo proxy kantor PISS. mesti angger request sering gagal. dadine angger pan posting apa apa males nemen. ya wis sing aku semono bae, mbokan ana sing ora kepenak ya aja di Palu2nan ya, melas mngko endase pada benjut Kena Jotosan
okeokeokeoke. ampunnnnnn

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to r_furqon for this post
09-09-2010, 12:39 AM,
Posting: #6
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
aku mbiyen lagi pertama melu di tawani karo kang apip, kenal karo kang apip dikenalna masnono, kenal karo masnono gara2 ekskul nang sekolah, ora penting kayane yak

trus aku daftar nang kene, keder pertamane, soale bahasane tegalan esih keder,mbiyen melu forum nganggo bahasa inggris petunjuke, sempet ora aktif gara2 akeh tugas, trus mule aktif maning anjog akeh nemen post e dalam 1minggu, trus mule rada kendo maning, trus saiki aktif maning Nyengir
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ajie for this post
09-09-2010, 02:13 AM,
Posting: #7
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong saka FB , trus dipaaksa daning mbiyen sales girl e TCC, anyamuk Nyengir
kadang aktip kadang ora.. enak pertama kenal bocah2e.. kayong welcome nemen. pengene melu kumpul2 kayong asik nemen, tpi kadung jarang ana sing kenal dadine isin. haha..
gilang onta

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ontachez for this post
09-09-2010, 04:22 AM,
Posting: #8
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
Wah,joss ah bang ben idene..
Mbiyen pibe yah Ngukuri batuk
oia,q kan nggawe grup nang fb nggo alumni smp,, eh mbah tung join trus nge wall mein link maring TCC,, mbiyen pas jaman esih forum.tegalcyber.web.id oh.. Asline penasaran,tak klik beleh? Trus register.. Uwez oh join TCC..
Lah,wis join q kerjane ndopoook bae neng shoutbox,,eeeh di Palu2nan dikon kenalan.. Tp ya arane ora ngerti wis join suweee nemen bisane ndopok SB tok, anjog dimesej.. ampunnnnnn Dikon kenalan nembe bisa posting.. Arane be anyaran ya seneng bisa posting,, kejar set0ran anjog mbengi2 esih melek.. Pas jamane mbengi rame nemen gasak2an tok oh.. Pas jamane m0deme q esi waras,, Wis mbengi ngikik2 dwek neng ngarep letop Ngikik maning
terus saking banggane karo TCC, q terus ngerek bendera TCC oh..
Wlopun jarang posting,apa daya jempol wis abuh menced2 keypad hp anjog hp keypade laka bentuke..
saiki ya,bisane mbantu sebisane nggawe arane TCC mengudara.. Sebisa mungkin eksis teka ng markas, anjog pada bosen ndean karo aku.. Neng forum nick e n0ngkrong bae.. Anjog neng lomba PES wadon dwek.. Tp arane pengen kancanan, ora mandang gender ya? Dandan ndisit
Pokoke suwun nemen nggo kabeh sing gelem dadi kanca,,ngobrol/curhat/ gasak2an/mutung2an..
i lup TCC nemen lah.. Neng oPmin karo neng letop tak bookmark n0mer siji loh Salam sayang
wis ah,jempole melasi..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to Ayunii for this post
09-09-2010, 11:29 AM,
Posting: #9
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
nyong critane enggal padda gamen um Nono..
jaman awal 2010 jamane ngejar ISO nang Saksuk,
nylintis ndopok nang subforum Regional Tegal ning forum ngana

eh ana sing ndopok apa mbuh klalen,
jarene "kyeh forume wong tegal juga oh.. http://tegalcyber.org"

tiwasan langsung ngacir maring TKP oww
eh jebule basane tegalan kabeh kayong Josss

akhire join, kejar setoran, dadi wis saiki kaya kiye Dandan ndisit
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to auzhee for this post
09-09-2010, 12:45 PM,
Posting: #10
RE: [Berbagi cerita] bisane kenal TCC sekan ndi
waktu kuwe tah nyong iseng bae
arane ana internet nang umah sih ya
lha dadi keterusan nganti samene Josss
road to
6666th

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ibnu19 for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS