Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
14-10-2010, 08:57 PM,
Posting: #11
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
@Bennington: ente neng Tegal?? wis lah orasah wedi ora kanggo, neng dunya kiye laka sing ora kangggo ka, mesti kanggo kabeh Nyengir

@Ibnu: ente bisa melu bleh nu?
@Okky: beres ky ente melu neng panitia, ngko tek list ndisit bocah2 sing pan melu
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

14-10-2010, 09:30 PM,
Posting: #12
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
seksi sosial network
loh?

seksi nemplok2 brosur ana ora um?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

14-10-2010, 09:34 PM,
Posting: #13
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
kwe ngko mlebune HUMAS bae yak Weee

lha brosur nggo apa kyeh? Mikir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

14-10-2010, 09:45 PM,
Posting: #14
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
ora, biasane dong ana acara2 nempleki brosur belih Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

14-10-2010, 10:11 PM,
Posting: #15
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
kwe tah donk nggo umum...
kiye kan nggo warga TCC, ngko dong wong umum bingung oh acara apa kuwe Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

14-10-2010, 10:18 PM,
Posting: #16
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
(14-10-2010, 08:52 PM)bennington Tulis: Pengen melu nimbrung,tapi wedi ora kanggo. Sementara aku melu absen bae disit,sukur2 bisa melu yen ana kumpulan

monggo pak ketua dipertimbangna,
Josss
road to
6666th

14-10-2010, 10:39 PM,
Posting: #17
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
lah ngontaki membere siji sijine sing kangelan
(dong pan all member particiapte)
bisa sih bisa liwat email (tapi apa iya wong2 liyan peduli maring email? Palu2nan)
paling nggo pelengkap ndaftar FB
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

14-10-2010, 10:43 PM,
Posting: #18
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
acarane awan esuk apa bengii ???
aku sh gelem2 bae mbah ngger dikon dadi panitia, tapi wedine ora maksimal mung gara gara ora olih ijin sing mbok tercinta..
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial

14-10-2010, 10:50 PM,
Posting: #19
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
(14-10-2010, 10:39 PM)auzhee Tulis: lah ngontaki membere siji sijine sing kangelan
(dong pan all member particiapte)
bisa sih bisa liwat email (tapi apa iya wong2 liyan peduli maring email? Palu2nan)
paling nggo pelengkap ndaftar FB

kuwe tah maslah teknis, kiye dopokan nggo luruh SDM sing pengin/gelem dadi panitia
masalah teknise ngko urusane neng sing tanggung jawab neng kono, OK???

(14-10-2010, 10:43 PM)Cj selly Tulis: acarane awan esuk apa bengii ???
aku sh gelem2 bae mbah ngger dikon dadi panitia, tapi wedine ora maksimal mung gara gara ora olih ijin sing mbok tercinta..

acarane awan, izz aja digawe kayong rawud apa pimen, kye nyante kepanitiaane ora formal2 kaya pan nggawe seminar atawa apa lah, sing penting siap, mbokene dijak yakena angger gelem Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

14-10-2010, 10:53 PM,
Posting: #20
RE: [cepet] pembentukan panitia ulang tahun TCC ke-1
angger aku melu anitia kan brati kudu melu kumpul oya mbah barez ?
brati maring pesayangan ?? lah lah lah wediii -,-
trus angger sida, aku pan dadi apa ?? aja pembantu umum yaaa -,-
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS