Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barang dadi bocah kost saiki singset ah
07-11-2010, 10:37 PM,
Posting: #11
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
jamune apa susune?
biasane dong moni sing cocok cocok susune Ngopi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
07-11-2010, 11:53 PM,
Posting: #12
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
Cocok gamen impen wa. ..
Guling-Guling
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

Add Thank You
08-11-2010, 10:27 AM,
Posting: #13
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
ouw brarti nek cocok iku cocok susune ya,,,susu kuda liar ndean ya Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
08-11-2010, 01:12 PM,
Posting: #14
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
sedot lemak e ora nang dokter kuweh...nang doremon jaya...Guling-Guling

Add Thank You
08-11-2010, 04:17 PM,
Posting: #15
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
doremon jaya um?
sing 'bisa masuk gang' ?
Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
09-11-2010, 08:41 AM,
Posting: #16
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
ngerek ah
Add Thank You
09-11-2010, 12:43 PM,
Posting: #17
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
tetep ora weruh Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
09-11-2010, 12:50 PM,
Posting: #18
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
ya ka peta ora. . Onglene sdlat tok. . Guling-Guling
Add Thank You
26-11-2010, 03:33 PM,
Posting: #19
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
sing dirasani durung nongol ya?

ngerek

kerek disit ah
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org

Add Thank You
26-11-2010, 04:02 PM,
Posting: #20
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
wis sering nongol tapi oratau mampir mene Duka cita
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS