Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barang dadi bocah kost saiki singset ah
29-11-2010, 01:50 PM,
Posting: #21
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
dong sing dirasani weruh priben ya...

Katisen
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You
07-07-2011, 12:51 PM,
Posting: #22
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
mumpung bocahe lg ol....ngerek
.
.

this is my signature
.
.



Add Thank You
07-07-2011, 11:57 PM,
Posting: #23
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
apane kuwe...wingi ketemu egin bunder seser ka....

wkwkwkkwkwkkwkw

pizt yun Nyengir

bocah e ora nyumul" ya...wkkwkw
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS