Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barang dadi bocah kost saiki singset ah
05-11-2010, 12:50 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 05-11-2010, 01:12 PM {2} daning auzhee. Edit Reason: )
Posting: #1
Barang dadi bocah kost saiki singset ah
Ngikik maningNgikik maning

[Gambar: mysign10.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to auzhee for this post
05-11-2010, 01:22 PM,
Posting: #2
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
wkakakakakaka Guling-Guling Guling-Guling ben ndina laka sing makani dadine singset jweh Guling-Guling
Add Thank You
05-11-2010, 01:53 PM,
Posting: #3
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
sing singset awake tok daning..

pipine tetep mlembung.. Ngikik maning


Ngacir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
05-11-2010, 01:54 PM,
Posting: #4
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
ora kopen
ora srba nyanding

kowen tambah lemu apa gering zhee????
road to
6666th

Add Thank You
05-11-2010, 02:49 PM,
Posting: #5
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
AYUNII qeqeqe

tambah maniizzz yah Ngikik maning
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You
07-11-2010, 11:23 AM,
Posting: #6
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
(05-11-2010, 01:54 PM)ibnu19 Tulis: ora kopen
ora srba nyanding

kowen tambah lemu apa gering zhee????

Guling-Guling
nyong? embuh, ngko deleng dewek Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
07-11-2010, 12:27 PM,
Posting: #7
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
Wuih. ..
ManoHarA. ..!!
.
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

Add Thank You
07-11-2010, 03:19 PM,
Posting: #8
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
dudu manohara kue.. manoknori.... Xixi
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

Add Thank You
07-11-2010, 03:48 PM,
Posting: #9
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
wonge ora nyumul2 Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
07-11-2010, 04:11 PM,
Posting: #10
RE: Barang dadi bocah kost saiki singset ah
brarti jamune cocok.... Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS