Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SEPEDA FIXED GEAR (DOLTRAP)
joss Josss
ayo gagian digawe ler, mumpung tegal durung ungsum, dadi frame2 pit bekas durung pati larang..
kon pan gawe neng tegal apa nang perantauan?
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
nang tegal sing perek nang ndi boh tuku barang"e?
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
kuwe nang ngarep kan ana info toko2 sekang kang ibnu..
cekidot bae oh ler.. Es Teh
aku sih rekomen ke toko sing cedak jalan ayam..
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
um g9090me kyong smangat men lmon cerita pit FIXED, um dodolan pit FIXED bae o sekalian.. dadine bokan ana jakwir sg pn tku y pesen'e kr njenengan o
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
hahaha, misal ana duit ya pengene ngono kang..
tapi jare aku tah, luwih asik ngrakit dewek kang timbang tuku langsung dadi, selain luwih larang tuku dadi, parts2 e ora bisa milih, ora bebas oh, mending gawe dewek, milih parts2 e sekarepe dewek,warnane sekarepe dewek, luwih ana ikatan karo pit e lah Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
postonge umibnu nang halaman pira sih sing jarene ana tempat2 luruh rangka2 bekasan Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
wingi nang kemayoran jakarta ya akeh komunitas fixie
moga-moga konsisten wis
aja timbul tenggelam Josss
road to
6666th
@kang oji : nang halaman pertama ana kang, wis tak deleh nang ngarep Es Teh
@kang ibnu : iya kang, tegal aja kalah oo, kabeh komunitas pit nang tegal kudu konsisten Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
akhire fixie ku dadi juga kang girang
item putih (Click to View)
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
nang tegal laka batire
nganggo ne isin
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)