Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[tulung] tugas makro ekonomi
22-11-2010, 01:55 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 22-11-2010, 02:31 PM {2} daning Elank. Edit Reason: )
Posting: #1
[tulung] tugas makro ekonomi
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


maape um ngebek-ngebeki postingan
aku pan curhat geh, olih tugas angel saking dosen Kejem ah..
pan tak share neng kene mbokan ana sing ngerti jawane
dibantu ya saduluuur PISS
pertanyaane kaya kiye ::


(22-11-2010, 01:44 PM)Dosene Tulis: Faktor apa saja yang menyebabkan kebijakan fiskal dan kebijakan moneter dapat berjalan efektif??
(jelaskan dengan: a. Kurva IS-LM b. Logika Ekonomi)

PISS
mbokan posting kiye manfaat aja klalen ya aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
aja klalen klik ==> [Gambar: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

Add Thank You
22-11-2010, 02:21 PM,
Posting: #2
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
takon dosene bae oh
nang mbah gugel laka???
road to
6666th

Add Thank You
22-11-2010, 02:29 PM,
Posting: #3
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
laka um wes digoleti Nyengir
bisane takon dosene??
ngko aku di kepret owh

Add Thank You
22-11-2010, 08:34 PM,
Posting: #4
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
dudu bidange enyong ampunnnnnn
tak bantu doa kang Amin
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
22-11-2010, 08:42 PM,
Posting: #5
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
wkakakaka qeqeqe
suwun nemen ya kang auzhee Nyengir

Add Thank You
23-11-2010, 01:39 PM,
Posting: #6
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
maring perpus. goleti buku principle of economics dekene um N. Gregory Mankiw.

yen jare nyong, definisikan ndisit artine efektif menurut kebijakan. bar kuwe ente coba mikir yen efektif efeke apa, yen ora efektif efeke apa. ngko mesti ana perbedaaane, nah perbedaan kwe bisa jelas katon adeng digawe gambar kurva. mugane ente di kon gawe kurva sih.

tak jawab sabisane. catetane lagi digoleti sih Xixi
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to wadukepor for this post
23-11-2010, 01:45 PM,
Posting: #7
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
Nyerah
nyerah bae lah
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to sate_wedhus for this post
23-11-2010, 05:24 PM,
Posting: #8
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
(23-11-2010, 01:39 PM)wadukepor Tulis: maring perpus. goleti buku principle of economics dekene um N. Gregory Mankiw.

yen jare nyong, definisikan ndisit artine efektif menurut kebijakan. bar kuwe ente coba mikir yen efektif efeke apa, yen ora efektif efeke apa. ngko mesti ana perbedaaane, nah perbedaan kwe bisa jelas katon adeng digawe gambar kurva. mugane ente di kon gawe kurva sih.

tak jawab sabisane. catetane lagi digoleti sih Xixi

suwun ya um Josss

(23-11-2010, 01:45 PM)sate_wedhus Tulis: Nyerah
nyerah bae lah

aja kaya kuwe ohh kang,,,
urip kudu rosa PISS

Add Thank You
24-11-2010, 07:57 AM,
Posting: #9
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
Ngisore enyong kayane luwih paham um Josss
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
24-11-2010, 08:32 AM,
Posting: #10
RE: [tulung] tugas makro ekonomi
aku ora paham um,,,, Ngukuri batuk
udu jurusane kyeh, jurusane aku tegal - banjaran
mbokan ng ngingsore aku ana sing luwih ahli
muga cepet terselesaikan Amin
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS