Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secuil Hasil Bahas AD/ART Pengurus
23-11-2010, 11:41 AM,
Posting: #1
Secuil Hasil Bahas AD/ART Pengurus
Pan nglaporaken tentang hal sing bisa disampaikna maring kabeh member, berdasarkan pertemuan pas mbahas AD/ART pengurus TCC ning kantor Dishubkominfo tanggal 13 November 2010.

Ning kono disepakati bahwa TCC adalah forum non-profit dan ora nduwe unit bisnis. Unit bisnis sing ana dan didirikan oleh anggota TCC bersifat independen satu sama lain dan laka kewajiban terikat khususe secara ekonomi.

Contohe, Kaos GalGil sing digawe oleh beberapa wong sing dadi anggota TCC, ora nduwe kewajiban apapun maring TCC, termasuk ning njerone mbagi keuntungan. Salah siji alesane karena unit kuwe dibangun ora atas modal sing diwekna TCC. Tapi saka modal sing mengatasnamakan individu.

Demikian juga misale ngko ana unit usaha sing digawe saka anggota TCC dewek, juga laka kewajiban apapun maring TCC. Kecuali unit kuwe memproduksi aksesoris sing nggawa label, logo, ataupun sing terkait karo TCC.

Kiye poin nggo memperjelas situasi dan kondisi sing beredar ning forum bae.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS