Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] MacBook bisa Windows?
05-12-2010, 05:52 PM,
Posting: #1
[takon] MacBook bisa Windows?
halo halo ana mas poji keh nang kene
arep melu takon tentang Mac kyeh khususone Macbook Xixi

Langsung bae wis tapi ora kesusu,ngko malah kesikut.. apa maning dong susune kesikut Ngukuri batuk

Nyong pan takon keh..
  1. Apa Mac bisa nginstall aplikasi sekang installer versi windows (*.msi, *.exe) ?
    (Misal Bangsane Ms. Office, Corel, Potosop, Firefox, Winrar)
  2. Dong dinggo dolanan game online (misal Dota, CS, PB) tetep joss?
  3. Dong dicoloknya hardware (printer,modem,dll) sing didesain nggo windows tetep bisa jalan ora?
    (Nang kaset/drivere juga anane drivere windows)

Semono disit wis.. Mbokan ana pitakonan maning ngko tak nyusul Josss
monggo sing gentone MacMac an asal aja sMac down Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
07-12-2010, 03:52 PM,
Posting: #2
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
1. tergantung kang, ana sing bisa ana sing ora, nganggo perantara wine/macindows/crossfire dll, sing intine kuwe wine.

2. tergantung juga, ana sing bisa di install ana sing ora. kari2 installer e ana ora. sing jelas tah joss nggo ngegame.

3. sebagian besar hardware sih oke2 bae. tapi ya kadang tetep ana sing fanatik buta karo win, dadi drivere cuma ana nang win.

seliane kuwe, ora ush keder2.. nang mac bisa di install windows. nganggo bootcamp. terus bisa juga windows instalan sing nang hdd kuwe dijalanna lewat parallel desktop, dadi ora perlu booting langsung maring win. istilahe kaya nganggo vmware ngonong lah.
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You
07-12-2010, 04:07 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 07-12-2010, 04:11 PM {2} daning auzhee. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
brarti modele kaya linux nggo wine ya um?

tapi modeme nyong installere tak buka nang linux ora bisa.. nang mac kepiben kwe um?
kira2 bisa apa ora
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
08-12-2010, 05:17 PM,
Posting: #4
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
di goleti disit bae. bokan jebule bisa.

mac OSX basis e unix sih ya. dadi ya mirip2 karo linux..
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You
08-12-2010, 09:02 PM,
Posting: #5
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
lah um tkid office nggo apa?
nggo printer (terutama canon) nyangkol apa ora ngko ne?

kakehan takon keh.. um ngapurane ya ampunnnnnn soale mbokan jasak salah pilih..
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
09-12-2010, 06:17 AM,
Posting: #6
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
dong printer tah kayane oke2 bae..aku. nganggo printer HP..

coba di googling bae printer e bisa jalan ora. dong ora bisa ya. ngko bisa nganggo bootcamp bae. sing jelas akehe printer bisa jalan.
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You
09-12-2010, 03:36 PM,
Posting: #7
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
apamaning kue bootcamp Ngukuri batuk

ngko wis jajal deleng barange disit um.. mbokan sida ana kangelan tulung bantuane yak Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
10-12-2010, 06:41 PM,
Posting: #8
RE: [takon] MacBook bisa Windows?
oke kang oji.. insya Allah semampune yak
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS