Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oracle aplication express 10g
03-03-2010, 01:37 AM,
Posting: #1
oracle aplication express 10g
nyong neng lab ngajar materi kiye..
tapi nggo teori ne ura patia paham..

tapi garis besar dolanan db kie endah praktikan(mhs) bisa ngerti nganggo oracle,, termasuk koneksi maring bahasa pemrogramane..

ning lapak sinau database e om elix sitik2 wis di bahas..

neng kene saiki nerusna neng kana..
tentang table space maning..
ari segambarane aku,,
aku ngartiknane kaya kiye..
tablesapce anane neng oracle,,
digawe nggo nampung table lan seliane..

dadi aku madaknane karo database sing neng mysql,,
soale neng mysql sangertiku laka tablespace..
mung ada database sing nampung table2..

nah sing dadi permasalahan ngene,,
neng oracle,,
1 tablespace apa bisa dinggo nampung table2 sing beda user??
apa kudu 1 tablespace --> 1 user ??
utawa emang oleh 1 tablespace --> 1 user..

nggo om elix atawa sing pham bisa bantu enyong neng kene
nuwun nemen,,,
Ngukuri batukNgukuri batuk
saya suka siomay

Add Thank You
03-03-2010, 03:13 AM,
Posting: #2
RE: oracle aplication express 10g
(03-03-2010, 01:37 AM)laksonoadi Tulis: ari segambarane aku,,
aku ngartiknane kaya kiye..
tablesapce anane neng oracle,,
digawe nggo nampung table lan seliane..

dadi aku madaknane karo database sing neng mysql,,
soale neng mysql sangertiku laka tablespace..
mung ada database sing nampung table2..

MySQL wis ana tablespace mulai 5.1 Nyengir


(03-03-2010, 01:37 AM)laksonoadi Tulis: nah sing dadi permasalahan ngene,,
neng oracle,,
1 tablespace apa bisa dinggo nampung table2 sing beda user??
apa kudu 1 tablespace --> 1 user ??
utawa emang oleh 1 tablespace --> 1 user..

saben user nduwe default tablespace.
setting default nggo setiap default tablespace-e user kue tablespace SYSTEM.

nah, tablespace SYSTEM kue otomatis ana neng setiap database.

dadi menurute um nono bisa ora 1 tablespace luwih sing 1 user? Nyengir

menurut q sih bisa... Muachhh

trus, 1 user kira2 bisa ora luwih sing 1 tablespace? Nyengir

sepertinya sih bisa... Medang
elix, paling seneng mangan sega lengko...

Add Thank You
03-03-2010, 03:27 AM,
Posting: #3
RE: oracle aplication express 10g
berarti emang ngono,,,
hahaha...
neng praktikum,,
wingi tak kongkon se user nganggo se tablespace

pertama login nggo user sing akses dba
gawe tablespace
bar kuwe gawe user
bar kuwe nembe di grant na maring tablespace mau..

dai 1user-->1 tablespace..

mbokan salah dadi takon..
tapi nganti pertemuan saiki esih lancr2 baen
berarti ya ora salah...

hahahahha
NgguyuNgguyuNgguyu
saya suka siomay

Add Thank You
24-05-2010, 06:49 PM,
Posting: #4
RE: oracle aplication express 10g
aku pengin belajar langsung tp ora dwe app'e???
pibe yah um??
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
06-07-2010, 01:34 AM,
Posting: #5
RE: oracle aplication express 10g
donlod baen owh..
paling 200 Mega nan ka...
neng website resmine oracle ana gari donlod..
versi win apa sing lin..
Nyengir

monggoh..
saya suka siomay

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS