Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motret MODEL ning Tegal
14-10-2011, 07:27 AM,
Posting: #51
RE: Motret MODEL ning Tegal
(14-10-2011, 12:32 AM)masindra Tulis: Peran penata gaya perlu ng kene ya jon.poto pertama n ke loro gawe ora nyaman dipandang ng posisi kaki..mlenthong2 loh...
The best ng poto ketelu..
komposisine wis apik
Maap melu ngritik..

Josss

(14-10-2011, 01:24 AM)Ris Gotim Tulis: heheheh suwun masindra... wkwkwk OK ngko golet penata gaya aahh sing melambai

masindra bae sing dadi penata gaya...piben kweh..kayonge jozz
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
16-10-2011, 04:13 PM,
Posting: #52
RE: Motret MODEL ning Tegal
melu saran ya..ari di upload nang thread mening di resize ndisit..melas sing pengen ndonlod..lha wong mbuka ben wis deg2an ndisit..:qeqeqeL

Add Thank You
18-12-2011, 06:32 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 18-12-2011, 06:32 PM {2} daning OmSani. Edit Reason: )
Posting: #53
RE: Motret MODEL ning Tegal
enake disundul kyeh...


[Gambar: 6510544723_1067d03cd5_z.jpg]


[Gambar: 6510542249_f1b9d44722_z.jpg]
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
18-12-2011, 07:10 PM,
Posting: #54
RE: Motret MODEL ning Tegal
(18-12-2011, 06:32 PM)OmSani Tulis: enake disundul kyeh...


konsep.e "eve" yah um Poci.?? :)

Leave and Let me Go..

Add Thank You
19-12-2011, 12:56 AM,
Posting: #55
RE: Motret MODEL ning Tegal
takone maring sapa kang scyferd??
daning poci sing ditakoni
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
19-12-2011, 10:23 AM,
Posting: #56
RE: Motret MODEL ning Tegal
(16-10-2011, 04:13 PM)Poci Tulis: melu saran ya..ari di upload nang thread mening di resize ndisit..melas sing pengen ndonlod..lha wong mbuka ben wis deg2an ndisit..:qeqeqeL

qeqeqe

apa maning mbukane ning kantor..
Mbokan modele ayu nemen Nyengir
ngko kanca2 apa bose weruh..
eh kiye.. ngileng2 foto wadon baen.. Weee
Ning aku ora gelem metu gambare.. Ngukuri batuk
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
01-03-2012, 09:53 AM,
Posting: #57
RE: Motret MODEL ning Tegal
kang Numpang takon..sing nrima ngedol camera DSLR ning tegal daerah endi??? gene aq pan didol..coz minggu esuk skalian perpanjang sim ning tegal pan sekalian ngedol camera.butuh duit go ibune..aq due camera canon 350D kit pan tak dol 2,6 bae,bisa nego alus. 087830643799 no hpne aq
andricupliz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.

Add Thank You
01-03-2012, 10:18 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 01-03-2012, 11:34 AM {2} daning ibnu19. Edit Reason: )
Posting: #58
RE: Motret MODEL ning Tegal
ibnu19 Tulis:pindah nang jual beli bae yak

Pan di doL piraaa um?? 2,6 sih Piraaa? Piben maning yah
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS