Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share] mbien sekola mbolose ng ndi?
22-01-2011, 08:08 PM,
Posting: #11
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
aku gag pernah bolos kak Isin nemen
road to
6666th

Add Thank You
22-01-2011, 09:25 PM,
Posting: #12
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
SMK N 1 Adiwerna um okky Isin nemen
sampean sih ng ngendi?
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
22-01-2011, 09:36 PM,
Posting: #13
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Aq mbolose yen sekolahan lg bebas tok. .. Guling-Guling
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

Add Thank You
22-01-2011, 10:07 PM,
Posting: #14
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
ning warunge bang dul, PISS




DINUNG DISIT LAH Es Teh Es Teh



wakmad_tangkil has visited your thread (Click to View)
{~NOBODY's PERFECT~}

Add Thank You
23-01-2011, 12:11 AM,
Posting: #15
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
@ um nono : mbodoni ding..mbiyen sing seneng mbolos neng sekre sapa len? sing saben dina "dispensasi"nan... lha, wong aq sing mriksa buku jurnal...:P

Aku kadang2 mbolos yen bosen neng nnjero kelas, biasane luwih seneng kegiatan neng njaba, tapi esih manfaat kok mbolos'e dudu nggo nongkrong2..hehe.
Kadang ya istirahat balik ngumah, eh keturon.. tangi2 jebule wis bel balik, ya wis..:P
shinta,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.

Add Thank You
23-01-2011, 06:45 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 23-01-2011, 06:46 AM {2} daning ayiep_wawan. Edit Reason: )
Posting: #16
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Dispensasi diitung mbolos? Tah berarti ng SMA angkatane enyong sing paling sering mbolos enyong soale enyong sering nemen dispensasi, karuan sih go ngurusi seuatu tp ya adong lg males dilanjut ora mlebu kelas sampe pengen Ngacir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
23-01-2011, 08:54 AM,
Posting: #17
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Mbolos paling enak nang sijok. .. Medang + tahu aci
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

Add Thank You
23-01-2011, 10:45 AM,
Posting: #18
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
aq mbien bolos e nang batavia net angger ora platinum net . .

di sambi dolanan game online PISS
biMz As a Newbie Cosplayer,and As Senior Speeder Pumper

Add Thank You
23-01-2011, 01:22 PM,
Posting: #19
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
ah isih kurang parah,,

aku mbolos sak semester dong plajaran bahasa indonesia Es Teh

balik ngomah turu
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!

Add Thank You
23-01-2011, 02:16 PM,
Posting: #20
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
aq stm DMC68 . .aq angger mbolos ng rental Pe,es sbelahe sekolahe persis Ngacir
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS