Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share] mbien sekola mbolose ng ndi?
07-08-2011, 07:09 AM,
Posting: #41
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Aku tah palingan turu nang umah kang turu ahh
Kepenak...!!!
"xarwo wartz facebook twitter or band website"

Add Thank You
07-08-2011, 08:30 AM,
Posting: #42
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
nyong mbiyen angger mbolos seminggu mangkat seminggu ora, senenge kur nongkrong tok. ning ora ng kamar ng wc tp kadang2 ng kantin. sampe-sampe nyong go omongan ng rapat trus dparani gurune.
aja pada bingung y! qeqeqe
kye asli kisah nyata um
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI

Add Thank You
08-08-2011, 03:55 AM,
Posting: #43
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
ngerek maning ah Ngikik maning jebule pada doyan mbolos ya...mbolos kue ibarat kata pantai dan lautan Ngikik maning
Add Thank You
08-08-2011, 10:12 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 09-08-2011, 02:46 PM {2} daning devicaholic. Edit Reason: )
Posting: #44
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
si bisane pantai karo lautan ? Ngukuri batuk

Nyong bolos e ari gurune mboseni. Daripada turu ning kelas mending mangan atawa silaturahim karo kanca2 saka sma liyane Xixi alesane wagu nemen.
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^

Add Thank You
08-08-2011, 03:09 PM,
Posting: #45
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
go nduwure aq...sory mbak dudu moni pan ngajari...sing bener kue silaturahim mba dudu silaturahmi.... angger pngin ngerti bedane googling bae ya mbak ... heeeee Kalem bae
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Okky_hatake for this post
08-08-2011, 04:01 PM,
Posting: #46
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
aku ora tau mbolos Isin nemen
adong pelajarane ora enak ya kari turu berjamaah ning meja..
tapi misale balik gasik kaya jam 9 wis balik lha nongkrong disit dolanan game online anjog wayah balik normal Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to auzhee for this post
09-08-2011, 02:50 PM,
Posting: #47
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Es Teh ah...
Kudune si kaya kuwe...Disiplin. Xixi

auzhee juga ura tau mbolos kuliah? Mantabs ah... Josss
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS