Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share] mbien sekola mbolose ng ndi?
22-01-2011, 12:52 PM,
Posting: #1
[share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Keh wa share ng kene yuh mbien angger sekola mbolose ng ndi ? :Ngikik:
Add Thank You
22-01-2011, 12:55 PM,
Posting: #2
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
mbolos maring kantor guru,,
ngobrol karo guru liyane..
wkkwkwk
saya suka siomay

Add Thank You
22-01-2011, 12:57 PM,
Posting: #3
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
yen aku mbolose ning Guci...sing umah mangkat jam stengah pitu langsung maring umahe kanca sing go basecamp,,,,nek wis kumpul kabeh nembe mangkat maring Guci ndompleng (ndayak) trek....

sing jelas wedi nek mbolos ning kandange dewek.... Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
22-01-2011, 12:58 PM,
Posting: #4
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Kue ora dtkoni gurune ? ? :Ngakak:
Add Thank You
22-01-2011, 01:00 PM,
Posting: #5
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Adoh nemen wa ng guci Ngikik maning
Add Thank You
22-01-2011, 01:14 PM,
Posting: #6
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Mbolos sekolah trz yag yagan tah drg pernah.. Tp adong mbolos pelajaran lumayan sering lg kelas XI SMA, palingan ya metu trs maen PS ng njaba trs yen wis mlebu maning, pernah juga mbolos bal2n ng lapangan ngarepe kelas, gurune weruh ya ora tha pikiri Xixi
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
22-01-2011, 01:25 PM,
Posting: #7
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
aku taune mbolos jam pelajaran, mangan maring kantin sing penting wetenge wareg Ngikik maning

karo dong wayah2 bebas pas lagi lomba2 ora mbolos sih cuma tekane ngko awan mampir2 maring umahe kancane ndisit Ngacir

trus waktu pelajaran bengkel laporane ketinggalan (asline urung digarap sih Ngikik maning ) trus balik ng umahe kancane (kalimati) nggarap laporan ora malah dolanan game pc :P
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
22-01-2011, 01:42 PM,
Posting: #8
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Ente STM ndi wa? :Joss:
Add Thank You
22-01-2011, 02:39 PM,
Posting: #9
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
neng fotokopian perek sekolah Ngikik maning

Add Thank You
22-01-2011, 03:38 PM,
Posting: #10
RE: [share] mbien sekola mbolose ng ndi?
Mbolos sekolah ra tw. .tp yen mbolos plajaran c pernah. .
Ana plajaran tp luwih milih ngumpul kro kanca2 alasan kumpul organisasi(osis/pramuka). . Ngacir
yen guru'e apik c ra d alfa. .yen guru'e garang te2p d alfa. .alhasil,nang rapot alfa 1. . . Isin nemen
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS