Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bar Main Tenes
23-01-2011, 09:09 AM,
Posting: #1
Bar Main Tenes
pangapurane nggo kabeh anggota forum, aku mewakili sutimin liyane njaluk pangapura. memang wingi karena server sing dewek nggo mengalami install ulang, akeh database sing ilang. ora mung id username, postingan juga ngaruh ternyata. pada ilang ora jelas.

semoga kejadian kiye, ora ngurangi tresnane njenengan kabeh maring TCC lan terus betah ng kene ihirr
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

[+] 1 user says Thank You to akhdaafif for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS