Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hunting in the jungle
nyong ra duwe bedil
ana ne tulupan ketek
ra papa kky???
kena nggo nulup kowen keh Nyengir
road to
6666th
Reply
Kayakne wurung kyeh Ngikik maning
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
#23
wurung sih apa yiep ? Ngukuri batuk
Reply
wurung ya gagal alias ora sida Ngikik maning

tp kye tah asli asik... yuh oh kapan penake tp sing ora duwe bedil pben yah? Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
#25
iz ora sida pmen...rembugan be durunng wes ngomong ora sida Palu2nan
Reply
Ya mangkat berburu owh wa. Loken mangkat ke alam baka Palu2nan
Wulan ngarep bae owh ngenteni aku ana bedil
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
krad....pan tuku bedil nang ndi????
yuh nyong melu,ben weruh bedil kayak apa.....
road to
6666th
Reply
#28
yaul...mana pada tuku bedil ndisit...ng pereke pombensin adiwerna ana owh...ng abang ijo ♪sing mbang kidul kayane...
Reply
Mengko wa, ngenteni budget mencukupi.
Lg luruh luwihan tku susune bocah Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
(21-02-2011, 09:17 AM)Okky_hatake Wrote: yaul...mana pada tuku bedil ndisit...ng pereke pombensin adiwerna ana owh...ng abang ijo ♪sing mbang kidul kayane...

weruh wa,regane pira???mbokan bebel kayak got
warahi dipit nganggo ndekene ente ya waEs Teh
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)