Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aja Maning-Maning
22-02-2011, 05:22 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 22-02-2011, 05:23 PM {2} daning akhdaafif. Edit Reason: )
Posting: #1
Aja Maning-Maning
Salam hangat sedulur kabeh

Kiye aku pan nudukna temuan sing dewek olih. Ana akun anyar, arane kentung. Mau awan ribut ng shoutbox. Nganggo kata2 kasar maning. Bar kuwe dewek telusuri. Berikut hasile:

akun kentung (Click to View)

akun okky (Click to View)

Tuduhane ana 3:
1. Klonengan, nggawe akun palsu.

2. Provokatif, kata-katane ngejak ribut. Ana kesan pan ngefitnah wong juga. Sasarane elank.

3. Kata-kata kasar

Wis monggoh klarifikasi jaba temuane salah. Saka aku wis ana sandal 75 terkirim.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

22-02-2011, 05:24 PM,
Posting: #2
RE: Aja Maning-Maning
uwis tak badek sedurunge mangkane ora terpancing Ngikik maning

22-02-2011, 05:44 PM,
Posting: #3
RE: Aja Maning-Maning
dong perlu di scan secara heuristik kuwe klonengane, awit IP logginge nganti MAC adresse min afif. dadine jelas sapa sing dibalik kabeh kuwe. cool nemen
This is Real life, so. Deal with it.

22-02-2011, 06:13 PM,
Posting: #4
RE: Aja Maning-Maning
Iya min mending dicek IP dll sg lwh detail ndisit, nama email tah bs digawe sakarepe oh.. Aku gawe email namane sampeyan be bisa oh ya? Dudu mbela lho kye mbokan ngko ana kasus maning sg lwh parah gawe akun palsu nganggo email palsu atas nama bch... ampunnnnnn
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

22-02-2011, 06:19 PM,
Posting: #5
RE: Aja Maning-Maning
Melu nyela, jare aku di track ip ne sit.
Sing keloro, nuwun sewu mbokan aku ora weruh. Sangertine aku laka peraturan sing melarang id klonengan sepanjang tdk disalah gunakan.
CMIIW
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

22-02-2011, 06:22 PM,
Posting: #6
RE: Aja Maning-Maning
kasuse pben sih kiye?? ana unsur pan ngetes apa pben?
jare aku sih di jorna baen min..

angger kie sih keterlaluan... case closed bae min,,,, daripada ngko ana sing ora enak maning..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

22-02-2011, 06:32 PM,
Posting: #7
RE: Aja Maning-Maning
(22-02-2011, 06:19 PM)Man Sukrad Tulis: Melu nyela, jare aku di track ip ne sit.
Sing keloro, nuwun sewu mbokan aku ora weruh. Sangertine aku laka peraturan sing melarang id klonengan sepanjang tdk disalah gunakan.
CMIIW

akun 1 be ora enteng kah um Xixi

22-02-2011, 08:05 PM,
Posting: #8
RE: Aja Maning-Maning
ditunggu yang bersangkutan nang kene

22-02-2011, 11:11 PM,
Posting: #9
RE: Aja Maning-Maning
melu nambahi min_ap nggo bukti fisik dsb
email okky.hatake[at]gmail.com
barang tak search neng google
sing nganggo wong siji tok
http://www.google.co.id/search?hl=id&q=o...G=Telusuri

salah sijine kiye
http://id-id.facebook.com/MXitIndonesia/...8430634955

angger masalah klonengan,
emang laka neng kene aturan tertulise
tapi apa perlune dewek nggawe klonengan neng kene..??
angger tibane ngko fitnah dkk..

ana curiga lah,,
ana sing nggawe nggo nambah klepon lah..???
angger emang niate melu forum sing manfaat,,
ya monggoh posting sing manfaat..

maksude okky tah nyong nangkep

ben ora sah galgil dadi user lawas
kaderan wis lawas
ana user anyar sing ndaftar mesti kayong kaderan dst
soale ana tipe2 user sing ora biasa nge-forum
simple e
wong ora ngerti agama,,
ente ganyami enteng2an ya dasare ora ngerti pan pimen maning??

neng forum ana modod menduwur,,
mbokya kuwe di fungsikna
ana wadul, ana PM ana sing liyane

angger sing masalah kiye kayong kebangeten..
dadine min_ap ambil tindakan..

CMIIW..
saya suka siomay

[+] 1 user says Thank You to laksonoadi for this post
22-02-2011, 11:33 PM,
Posting: #10
RE: Aja Maning-Maning
wuaduuh.. bener jare sing ning dhuwur..
coba dicek ndisit IP. ne um Apip.. Es Teh


trus kweh ning screen shot,nyong ora paham sebenere sing lagi diobroli apa sih??


dong misal olih sih, ditunjukna kabeh..bisane jebul2 si Kentung kweh ngomong Kotor.. ampunnnnnn
mbokan kweh akal2an wong sing ora seneng Okky, soale daning bs pas nemen akun klonengane menyesuaikan 'awak'e ' he.. PISS Kky..

[+] 2 users say Thank You to kaiross zone for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS