Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCCycling
ngerek yuh oh di realisasikan ngerek kira2 tanggal pira keh ????
Reply
ish pan gawe acara ra ngejak2
melu ngerek
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
ngerek yuh tanggal pira keh enake ??? genjot genjot
Reply
pas tanggal 24 baen um nyong bisa sung tapi nggo motor ra kuat Xixi
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
ente biasane ngepit ka Ngikik maning ngerek okeh di tampung tgl 24....yuh liane
Reply
sing ngadol hub akita ng tegal ng ndi leh?
Es Tehlaka musuh, bala kabeh
Reply
wis bubar urung kiye? Ngukuri batuk
awit gemiyen kerek2 bae tapi ora sida2 Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
(07-10-2011, 04:16 AM)abee bae Wrote: sing ngadol hub akita ng tegal ng ndi leh?

hub akita sih apa jon?


ibnu19 Wrote:wong kene ngaranine bos jul....tengah2e roda,sing nggo masang ruji,ana pelor/lahere...akita tah merk.CMIIW
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)