Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCCycling
lah nyong jam semana durung tangi ngosekngosekngosek
ampunnnnnnampunnnnnn
HentaiMaster,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2011.
Reply
#12
ngerek ah...ngesuk pada teka ya Josss
Reply
nyong insya Allah hadir um okky Es Teh
kang ajie melu kan? Ngikik
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
siapa aja yang dateng nih?

aku melu dong ah
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
aku absen TCCycling ndipit
tangine kawanan um ampunnnnnn
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
#16
aduhhh...sory mau ora teka....soale awake rada ora enak.... Mriang
Reply
kiye laka sing teka mau?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
nyoong ora bisa teka mau um, banku bocor merkabak
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
lah sing on stenbe ning TKP sapa mau?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
LAPOR: mau aku wis maring alun2. .aku stenbe ning i**omart. .tak ileng-ileng kayong laka wong nganggo kaos forum, nyong ngenteni anjog jam set7. .terus ujug ujug "besssssssssssssssss" banku bocor ngosek
bar kuwe aku langsung balik diater jakwir. .
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)