Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCCycling
#21
mau sing melu ana wong lima: aku, ajie, kaito kid, topik, karo banu

jam 6 luwih setitik langsung mangkat maring alun2 slawi. telat ya tinggal
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
walah mulane sih kayong sepi Xixi

With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
waduh ra bisa teka
mau ngonthel nang jogja Ngikik
road to
6666th
Reply
#24
banu sapa um ? ? edan ah mrg slawi pentol sung Josss
Reply
banu aku um...

Udud
SEJEN bukan brarti NYLENEH
Reply
(27-02-2011, 09:43 PM)akhdaafif Wrote: mau sing melu ana wong lima: aku, ajie, kaito kid, topik, karo banu

jam 6 luwih setitik langsung mangkat maring alun2 slawi. telat ya tinggal

nah kiye baru Josss jam 6 stitik langsung gowes..
ora nyawang2 disit anjog jam 7 nembe gowes Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
bisane ketua ne wis mulai sungkan mangkat yah Ngikik
road to
6666th
Reply
bar tak udan udanna awit slawi anjog tegal um dadine mriang ketuane Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#29
wkekeke kalem...insya allah minggu ngarep cacaban....setuju ? Josss
Reply
rute sing adoh2 wis ditokna ngko suwe2 gari sing perek2 Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)