Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCCycling
27-02-2011, 09:43 PM,
Posting: #21
RE: TCCycling
mau sing melu ana wong lima: aku, ajie, kaito kid, topik, karo banu

jam 6 luwih setitik langsung mangkat maring alun2 slawi. telat ya tinggal
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
27-02-2011, 09:50 PM,
Posting: #22
RE: TCCycling
walah mulane sih kayong sepi Xixi

With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION

Add Thank You
27-02-2011, 10:29 PM,
Posting: #23
RE: TCCycling
waduh ra bisa teka
mau ngonthel nang jogja Ngikik
road to
6666th

Add Thank You
27-02-2011, 11:54 PM,
Posting: #24
RE: TCCycling
banu sapa um ? ? edan ah mrg slawi pentol sung Josss
Add Thank You
28-02-2011, 07:37 AM,
Posting: #25
RE: TCCycling
banu aku um...

Udud
SEJEN bukan brarti NYLENEH

Add Thank You
28-02-2011, 07:51 AM,
Posting: #26
RE: TCCycling
(27-02-2011, 09:43 PM)akhdaafif Tulis: mau sing melu ana wong lima: aku, ajie, kaito kid, topik, karo banu

jam 6 luwih setitik langsung mangkat maring alun2 slawi. telat ya tinggal

nah kiye baru Josss jam 6 stitik langsung gowes..
ora nyawang2 disit anjog jam 7 nembe gowes Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
28-02-2011, 08:30 AM,
Posting: #27
RE: TCCycling
bisane ketua ne wis mulai sungkan mangkat yah Ngikik
road to
6666th

Add Thank You
28-02-2011, 10:12 AM,
Posting: #28
RE: TCCycling
bar tak udan udanna awit slawi anjog tegal um dadine mriang ketuane Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
28-02-2011, 10:47 AM,
Posting: #29
RE: TCCycling
wkekeke kalem...insya allah minggu ngarep cacaban....setuju ? Josss
Add Thank You
28-02-2011, 11:05 AM,
Posting: #30
RE: TCCycling
rute sing adoh2 wis ditokna ngko suwe2 gari sing perek2 Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS