Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCCycling
28-02-2011, 11:35 AM,
Posting: #31
RE: TCCycling
cacaban???pan berburu sisan???
road to
6666th

Add Thank You
28-02-2011, 12:21 PM,
Posting: #32
RE: TCCycling
wah kelingan sma keh maring cacaban..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
28-02-2011, 02:03 PM,
Posting: #33
RE: TCCycling
Iya nyong mbiyen maring cacaban
balike nggondol setan.. Awas Setan
Katisen
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
28-02-2011, 07:17 PM,
Posting: #34
RE: TCCycling
sih bisane nggondol setan masindra? kayong medeni nemen.

aku lagi wingi maring cacaban ana bocah ilang nang hutan qeqeqe
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal

Add Thank You
28-02-2011, 08:01 PM,
Posting: #35
RE: TCCycling
nyong lg sekolah pit2an se sekolah maring cacaban dlm rangka akhir semester Paes
ning kana ora mung seneng2 tok karo doa bersama dadine ora digondol/dikintili setan alhamdulilah Isin nemen
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
28-02-2011, 09:07 PM,
Posting: #36
RE: TCCycling
yuh cacaban anjog awan apa sore Ngopi
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame

Add Thank You
28-02-2011, 09:25 PM,
Posting: #37
RE: TCCycling
wah maring cacaban sung Girang nemen
balike dadi perek Xixi

mbiyen aku pit2an ng cacaban nggusrak pas lagi ngglundung Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
28-02-2011, 11:07 PM,
Posting: #38
RE: TCCycling
(28-02-2011, 02:03 PM)masindra Tulis: Iya nyong mbiyen maring cacaban
balike nggondol setan.. Awas Setan
Katisen

mulane ari nguyuh aja sembarangan ... Ngacir
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk

Add Thank You
01-03-2011, 03:42 PM,
Posting: #39
RE: TCCycling
yuh oh...

[Gambar: kimpoi.gif]
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You
01-03-2011, 04:34 PM,
Posting: #40
RE: TCCycling
kapan sidane ??? Es Teh
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS