Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCCycling
24-02-2011, 12:56 PM,
Posting: #1
TCCycling
ja klalen ja bosen2 ngko dina minggu byasa pit2an...
kumpul ng balkot jam 6 esuk....

mbokan ana ♪sing pan gawe banner owh... Josss
Add Thank You
24-02-2011, 02:56 PM,
Posting: #2
RE: TCCycling
mbokan ana sing pan teka oh Josss
road to
6666th

Add Thank You
24-02-2011, 03:55 PM,
Posting: #3
RE: TCCycling
keterbatasan dana kyeh....pit-e rung beres. pan spionase baenlah ampunnnnnn
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.

Add Thank You
24-02-2011, 10:33 PM,
Posting: #4
RE: TCCycling
muga2 bisa melu. wingi pan melu, malah dibatalna.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
25-02-2011, 10:22 AM,
Posting: #5
RE: TCCycling
nyong ora bisa melu kyeh kayane Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
25-02-2011, 02:08 PM,
Posting: #6
RE: TCCycling
okeh siaaap Merdeka
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION

Add Thank You
25-02-2011, 07:06 PM,
Posting: #7
RE: TCCycling
kiye tah sarane aku ya
pimen angger TCCycling digawe satu dopokan bae
ben ora nggawe dopokan tiap pan ngepit????
misale pan ngepit tiap minggu,brarti
setahun ana 54 minggu ya??? Ngukuri batuk
brarti mengko ana 54 dopokan membahas hal yg sama oh
isine ya kuwe2 tok oh Ngikik maning

pimen wa???
ben bombongan kabeh
dadi nang awak adem oh Josss
road to
6666th

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ibnu19 for this post
25-02-2011, 11:23 PM,
Posting: #8
RE: TCCycling
ozi bisane ora bisa melu maning? pan rute jauh keh, slawi yuh

iya juga kweh jare kang ibnu, digawe trit siji bae nang kene, trus ngko gari update karo ngerek bae oh
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal

Add Thank You
26-02-2011, 08:27 AM,
Posting: #9
RE: TCCycling
usulan yang bagus.
melu ngerek tuli. pite rung dadi, mesih mriang nang gudang.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.

Add Thank You
26-02-2011, 08:34 AM,
Posting: #10
RE: TCCycling
(25-02-2011, 11:23 PM)ajie Tulis: ozi bisane ora bisa melu maning? pan rute jauh keh, slawi yuh

aku minggu esuk wis mangkat maning semarang jie Pan lunga
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS