Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAKNA AVATARMU
12-03-2011, 04:04 PM,
Posting: #11
RE: MAKNA AVATARMU
kwe deleng avatre aku
maknane ben eling ko bakale dadi kaya kuwe Josss
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk

Add Thank You
12-03-2011, 04:18 PM,
Posting: #12
RE: MAKNA AVATARMU
aku sih artine apa yah,, qeqeqe
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!

Add Thank You
12-03-2011, 05:29 PM,
Posting: #13
RE: MAKNA AVATARMU
(12-03-2011, 04:04 PM)top_x Tulis: kwe deleng avatre aku
maknane ben eling ko bakale dadi kaya kuwe Josss

angger matine diobong ato dikelikna nang kali
loken pan dipocong jg ???
Ngikik maning
road to
6666th

Add Thank You
12-03-2011, 07:29 PM,
Posting: #14
RE: MAKNA AVATARMU
qeqeqe adong matine diobong ato dikelikna nang kali beda maning malah ngangone jas kaya anggota DPR.
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk

Add Thank You
12-03-2011, 08:04 PM,
Posting: #15
RE: MAKNA AVATARMU
Enyong default bae ...
Tp kuwe wis nggambarna enyong kayone ....
Durung bisa mabur,esih rewel karo bapake mamake,urung patia dewsa katone si ....
Es Teh
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat

Add Thank You
12-03-2011, 08:46 PM,
Posting: #16
RE: MAKNA AVATARMU
(12-03-2011, 02:55 PM)a1-bledhoz Tulis: kyeh avatare nyong...
ngarti dewek owh artine apa?

(12-03-2011, 03:30 PM)ibnu19 Tulis: apamaning avatare aku oh
ngerti dewek kan??? Ngikik

(12-03-2011, 03:43 PM)auzhee Tulis: luwih luwih avatare nyong Ngikik



Avatare Nyong ya sami mawon,,
qeqeqe

Add Thank You
12-03-2011, 10:29 PM,
Posting: #17
RE: MAKNA AVATARMU
avatare nyong cuma gambar nge link neng website liyane, dadi ngger member website liya ganti avatar ya otomatis avatar e nyong ganti, maune tah ubur ubur mbut mbut an, saiki dadi wong blangkonan Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
12-03-2011, 11:18 PM,
Posting: #18
RE: MAKNA AVATARMU
(12-03-2011, 07:29 PM)top_x Tulis: qeqeqe adong matine diobong ato dikelikna nang kali beda maning malah ngangone jas kaya anggota DPR.

bisa jas kaya anggota DPR lho Guling-Guling
mending tak jiot d kulakna eman - eman soale qeqeqe
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
13-03-2011, 09:14 AM,
Posting: #19
RE: MAKNA AVATARMU
Malah pada kejang2 nang kene Palu2nan
Orapapa wis, sing penting aja jotos2an ya qeqeqe
@kairos: avatare kaya caibul jamil sih?
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
13-03-2011, 10:00 AM,
Posting: #20
RE: MAKNA AVATARMU
caibul jamil ah qeqeqe
huruf i ne di ilangna dadine macane genah owh
Kalem bae
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS