Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAKNA AVATARMU
13-03-2011, 11:11 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 13-03-2011, 11:15 AM {2} daning animcuwiru. Edit Reason: )
Posting: #21
RE: MAKNA AVATARMU
avatar.e aku sing saiki
laka makna apa2ne mung gambar original karakter gaweane aku
kyeh datane
===========================================
D'batt Chapperon, M, 7 Years Old
Hasil kawin silang antara manusia dengan kelelawar (?)
jadilah dia :)
===========================================
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
13-03-2011, 11:31 AM,
Posting: #22
RE: MAKNA AVATARMU
jare ak wong kuping dawa kaya kue golongan elven / elf ish mas...
sing mirip manusia mung kupinge dawa lan putih bersih kulite
kue jare ak lho asli
Kalem bae
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
13-03-2011, 08:36 PM,
Posting: #23
RE: MAKNA AVATARMU
ari artine avatare sing gambare ketek udud sih apa yahhhh? loken aku kaya ketek? wis lah ora papa dari pada ketek kaya akuuuu.....
hidup adalah senda gurau

Add Thank You
13-03-2011, 08:44 PM,
Posting: #24
RE: MAKNA AVATARMU
@iqbal : bangsa elf kaya ng lord of the rings? Ngikik maning
bangsa elf ng tegal berarti bocah sekolah karo bakul2 sing senenge nge-elf Ngikik

kuwe kulite putih karena gambare hitam putih um Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
13-03-2011, 09:09 PM,
Posting: #25
RE: MAKNA AVATARMU
(13-03-2011, 08:36 PM)DUKRI Tulis: ari artine avatare sing gambare ketek udud sih apa yahhhh? loken aku kaya ketek? wis lah ora papa dari pada ketek kaya akuuuu.....

idilah medeni temen duk,tp slamet wis keteke ora mirip nt duk...
Mirip nt tah fitnahe bredar se antero tegal ow duk
Xixi
PISS y duk ....
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat

Add Thank You
13-03-2011, 10:38 PM,
Posting: #26
RE: MAKNA AVATARMU
(13-03-2011, 09:14 AM)Man Sukrad Tulis: Malah pada kejang2 nang kene Palu2nan
Orapapa wis, sing penting aja jotos2an ya qeqeqe
@kairos: avatare kaya caibul jamil sih?

(13-03-2011, 10:00 AM)iqbal Tulis: caibul jamil ah qeqeqe
huruf i ne di ilangna dadine macane genah owh
Kalem bae


@ Sukrad & iqbal : kweh dudu 'Saiful jamal ' tapi kweh 'Co Yun Fat' sing dadi Dewa Judi alias Master Gambler qeqeqe

kyeh fotone
[Gambar: 220px-Chow_Yun_Fat_for_wiki.jpg]
detail

Add Thank You
14-03-2011, 12:17 AM,
Posting: #27
RE: MAKNA AVATARMU
(13-03-2011, 08:44 PM)animcuwiru Tulis: @iqbal : bangsa elf kaya ng lord of the rings? Ngikik maning
bangsa elf ng tegal berarti bocah sekolah karo bakul2 sing senenge nge-elf Ngikik

kuwe kulite putih karena gambare hitam putih um Nyengir

bisa bocah sekolah karo bakul - bakul sing senenge nge - elf lho Guling-Guling
bocah cilik be ngarti mas kue hitam putih ngosek
kabeh bangsa kue kulit asline putih
tapi ajha deleng jeroanne lah engko kaget qeqeqe

@kairos : sejen ah .... pas e karo cabul jamil Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
14-03-2011, 02:15 PM,
Posting: #28
RE: MAKNA AVATARMU
[Gambar: avatar_1.gif]
yen gene aq tah, cerita ne lg menggambarkan wong sing lagi ngajari wong gelut, wong gelut kuwe kudu bandel, aja cengangas-cengenges, kekuatan penuh!!!
ya umpamane berjuang dalam hidup, kwe kudu temenanan Hangsip
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

Add Thank You
24-05-2011, 06:19 PM,
Posting: #29
RE: MAKNA AVATARMU
Cara nyeting/ngganti avatar pimen eh???? warahi owh.. Maksude apa? Maksude apa?
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
24-05-2011, 06:41 PM,
Posting: #30
RE: MAKNA AVATARMU
carane gawe trit kenalan dipit um Josss http://tegalcyber.org/perkenalan-f-4.html

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS