Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(luruh) wong sing bisa C language
21-03-2011, 05:17 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 21-03-2011, 05:21 PM {2} daning Okky_hatake. Edit Reason: )
Posting: #1
(luruh) wong sing bisa C language
mbokan ana sing bisa bahasa C ge dibutuhna keh sing nguasani C language go ngembangna cyanogen mod android kususe galaxy 5...bisa langsung mrg http://www.g5devteam.com/2011/03/mad-tea...ecruiting/
Add Thank You
21-03-2011, 05:19 PM,
Posting: #2
RE: (luruh) wong sing bisa C language
aduh enyong oon keh ...
arip
Ngisore enyong mbokan ana sing gelem ????
Wis keh
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat

Add Thank You
21-03-2011, 05:22 PM,
Posting: #3
RE: (luruh) wong sing bisa C language
http://www.g5devteam.com/2011/03/mad-tea...ecruiting/ kie linke
Add Thank You
22-03-2011, 01:50 AM,
Posting: #4
RE: (luruh) wong sing bisa C language
ngerek ah..mbeke mau wes kanclep
Add Thank You
22-03-2011, 09:35 PM,
Posting: #5
RE: (luruh) wong sing bisa C language
aku pan ndaftar tapi C ne esih newbie.. Ngikik maning durung lulus kuliah pisan... qeqeqe
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

Add Thank You
22-03-2011, 09:47 PM,
Posting: #6
RE: (luruh) wong sing bisa C language
iz ndaptar bae um Josss
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS