Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] trek offroad mtb nang kab tegal
(28-03-2011, 08:54 PM)ayiep_wawan Wrote: ng jalan dua om.... nama daerahe aku klalen, tp aku pernah weruh Ngikik tapi kayakne sing dolanan cah cilik2 Ngikik maning

sebelah ndi izz???
nggal dina aku liwat mono daning laka????
ana ne trek nggo motokros
ngarep MTS filial al iman
desa pesarean sekitar sate balibul

(28-03-2011, 09:00 PM)tatamaning Wrote: kue tah dalan aspal oh um,,,
sing sekitaran guci utawa cacaban ngerti ora?

sengertiku laka jon
kuwe mungkin dalan tanah biasa
angger khusus go trek MTB laka
road to
6666th
Reply
iya um... enyong mau ora maca MTB ampunnnnnn
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(28-03-2011, 09:49 PM)ibnu19 Wrote: sengertiku laka jon
kuwe mungkin dalan tanah biasa
angger khusus go trek MTB laka

trek mtb emang kaya kue oh um, jalan tanah biasa
[Image: 00020456.gif]
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong


Reply


aku ya paham trek MTB kayak apa
sing tak maksud kuwe
laka trek khusus mtb nang kene

paling dalan umum sing dimanfaatna nggo pit2an MTB
dudu khusus digawe nggo trek MTB

ente MTB ne apa??
hardtrail XC?apa downhill???
road to
6666th
Reply
[Image: 000206A1.gif]
hardtrail om....
njenengan juga nganggo mtb um?

neng alas alas guci kan ana dalan setapak sing sering dilewati motor, kayonge asik kweh um...
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong


Reply
aku nganggone mung mtb biasa
hybrid lah Josss

seringe dinggo nang jalan raya
wagu oh angger ban gedhe tp dinggo nang dalan aspal Nyengir

ente nang slawi ana grup e??
ana jakwir seneng hardtrailan jg soale
road to
6666th
Reply
laka um, aku tuku pit be nang kene....
[Image: 000203F2.gif]

sapa um?
mbokan ngko aku balik bisa nggwa pit mboran oh... hehehe
member TCC juga?
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong


Reply
bocahe tah luwih sering XC nang sekitar jogja
mengko wis angger ketemu bocahe
road to
6666th
Reply
okeh um...
[Image: 000200D5.gif]
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong


Reply
Aku melu ya misal pan pada pit2an kang..
Tp mung nganggo mtb single speed rigid, a.k.a pit loncat kotor (street dirt jump) Es Teh
Digawe sisan dopokan mtb ne oh kang Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)