Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] trek offroad mtb nang kab tegal
28-03-2011, 08:47 PM,
Posting: #1
[takon] trek offroad mtb nang kab tegal
langsung baen kang, aku kan wingi karo kancaku pan dolanan oprotan nang hutan UI, nah, nang KRL ketemu bapa bapa nggawa mtb juga pan maring puncak....
biasa oh, wong tegal kan senengane kanda alus mbuh karo sapa mboran,,,
crita crita, jare bapa kue pernah dolanan oprotan nang slawi sing pan maring gunung slamet...
nah, aku dewek sing wong tegal bisane malah ora ngerti yah?

saiki aku takon, bokan njenengan njenengan ana sing ngerti TKP trek oprot nang kab tegal, monggoh di share nang kene...
Es Teh
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong



Add Thank You
28-03-2011, 08:54 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 28-03-2011, 08:56 PM {2} daning ayiep_wawan. Edit Reason: )
Posting: #2
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
ng jalan dua om.... nama daerahe aku klalen, tp aku pernah weruh Ngikik tapi kayakne sing dolanan cah cilik2 Ngikik maning
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
28-03-2011, 08:55 PM,
Posting: #3
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
kuwe jalan sing sekang guci tembus baturaden apa ya Mikir

Add Thank You
28-03-2011, 09:00 PM,
Posting: #4
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
(28-03-2011, 08:55 PM)Elank Tulis: kuwe jalan sing sekang guci tembus baturaden apa ya Mikir

kue tah dalan aspal oh um,,,
sing sekitaran guci utawa cacaban ngerti ora?
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong



Add Thank You
28-03-2011, 09:02 PM,
Posting: #5
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
lah kuwe kan neng antarane dalan kuwe mesti ana gesrakan john...

kaya neng mata air bulakan kae ya bisa daerah sekitar kono Ngikik

tapi dong sing denggo cross kae sih neng jalan 2 bar SMK 2 Adiwerna Es Teh

Add Thank You
28-03-2011, 09:06 PM,
Posting: #6
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
(28-03-2011, 09:02 PM)Elank Tulis: lah kuwe kan neng antarane dalan kuwe mesti ana gesrakan john...

kaya neng mata air bulakan kae ya bisa daerah sekitar kono Ngikik

tapi dong sing denggo cross kae sih neng jalan 2 bar SMK 2 Adiwerna Es Teh
ngkono tah panas oh um, haha....
yen neng guci kan asik ... adem...
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong



Add Thank You
28-03-2011, 09:11 PM,
Posting: #7
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
kae nggesrak neng perek GOR Trisanja ya kayane ana kweh neng desa karangjongkeng Ngikik

lagi jaman SMP mtb'ane mono Ngikik

ora usah di quote dong bales sing langsung neng nduwure Palu2nan

Add Thank You
28-03-2011, 09:17 PM,
Posting: #8
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
(28-03-2011, 09:11 PM)Elank Tulis: ora usah di quote dong bales sing langsung neng duwure Palu2nan

emange kenapa um?
ben jelas oh, njawab omongane sapa...
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong



Add Thank You
28-03-2011, 09:25 PM,
Posting: #9
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
ora john.. aturan no direct quote.. neng kukus juga kaya kuwe kok...

coba jalan2 neng aturan main TCC Josss

Add Thank You
28-03-2011, 09:31 PM,
Posting: #10
RE: [takon] trek offroad mtb nang kab tegal
ohhh...
mbene ngarti aku om...
yawis...
[Gambar: 000204AE.gif]
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong



Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS