Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FILOSOFI PRING PREKETEK
27-06-2011, 10:38 AM,
Posting: #11
RE: FILOSOFI PRING PREKETEK
susune sapa sing apek?
Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
27-06-2011, 04:30 PM,
Posting: #12
RE: FILOSOFI PRING PREKETEK
kabeh lagu jawa biasane ana filosofine,,
tapi aku ya durung tau krungu lagune um..

apa krn diriku termasuk generasi saiki ya??
dadi jarang ngrungukna lagu2 jawa,, Es Teh

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS