Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puskesmas Margadana .... Bertaraf Internasional
27-12-2011, 12:17 AM,
Posting: #11
RE: Puskesmas Margadana .... Bertaraf Internasional
Saiki angger warga Kota Tegal berobat nang Puskesmas se-Kota Tegal ora dijaluki biaya alias gratis tis tis
Dengan syarat menunjukan KTP, anak-anak nggawa (fotokopi) Kartu Keluarga
Program Tegal Sehat NyengirNyengir
Sing Doyan Musik !!!

Waca Kiye........!

Add Thank You
27-12-2011, 12:35 AM,
Posting: #12
RE: Puskesmas Margadana .... Bertaraf Internasional
Fantastic
alhamdulillah yak...sesuatu...
Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS