Reting Dopokan:
  • 3 meon suara - 4 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
24-04-2011, 04:12 PM,
Posting: #1
Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
Assalamualaikum wr wb PISS

seuise rampung JJS ora enak kayang kepimen yah ...
pengen emut emut maning kenangan kue ...

mbokan ana sing pengen kenang kenangan majang foto nggo TCC rampung JJS e .. Xixi

Yuoh monggoh sing pengen dleng akhir pekan TCC selama sewengi sing mung sekang ak ndean ana sing pengen share maning kiyeh Ngikik

diawali dengan foto foto di gerbang guci (Click to View)
terus rampung kue kan aring musholla ... anjog mati lampu qeqeqe
bar mas indra karo warteg golet golet akhire nemu villa ... terus langsung menuju TKP
bar rampung berbenah nggo tempat villane kan mangan oh ...
ndean saka kloter pertama sing dimulai saka cahcupu
mangan mangan (Click to View)
bar ketemu kabeh
langsung rembugan TCC
sing ndue potone tulung oh mbein nang kene ben lengkap Ngikik

tuli bar rampung rembugan anjog jam 2an
sesepuhe langsung mlencing aring pemandian Ngacir
liane pada jaga villa nyambi ngelanjutna pilem e ...
karo ana sing turu termasuk aku
saat rampung rembugan Josss (Click to View)
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
24-04-2011, 04:14 PM,
Posting: #2
RE: Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
Part 2

lan akhire rampung sesepuhe saka pemandian tuli pada tangi
beres beres pan balik maning aring kota tegal tercinta
pada siap siap (Click to View)
mampir aring air terjun guci ndipit sedurung bali Ngikik (Click to View)
ana sing umpetan nganggo sarung (Click to View)
sekian ndipit kiyeh trit e ...
laka fotone maning
tuli mbokan ana salah kamar ya maaf lho Josss
ampunnnnnn
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
24-04-2011, 04:18 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-04-2011, 04:25 PM {2} daning Okky_hatake. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
ora sida reserved...barang tak deleng jebule mlebune gasak2an Palu2nan
Add Thank You
24-04-2011, 04:19 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-04-2011, 04:27 PM {2} daning Okky_hatake. Edit Reason: )
Posting: #4
RE: Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
kie ya pada bae...ora sida reserved...ngko gawe trit dewek wes... Guling-Guling
Add Thank You
24-04-2011, 04:25 PM,
Posting: #5
RE: Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
Sip..wlopun urung ndeleng.. hahaha,tp semoga sing mau mbengi dibahas bisa cepet direalisasi..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
24-04-2011, 04:28 PM,
Posting: #6
RE: Hasil JJS lan Foto Fotone keh (Only TCC)
reserved lagi pan tak upload ndipit Ngacir ngko tak edit Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS