Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 2 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DISKUSI Internet gratis [HP]
02-05-2011, 11:32 PM,
Posting: #21
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
(02-05-2011, 07:40 PM)Elank Tulis: *juga menungu nggo im3

go im3 ana tp ora FG [Full gratis] cm kepalak 3-10 perak per konek. . .
Add Thank You
02-05-2011, 11:35 PM,
Posting: #22
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
(02-05-2011, 07:40 PM)Okky_hatake Tulis: ajis ana ora ya ? soale ajis enak wes Hsdpa ng tegal

go ajis ana tp ak ora nduwe sc ne gdine ora bs tes. . .
Sing lg ana
Es Teh
Add Thank You
02-05-2011, 11:36 PM,
Posting: #23
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
wis ohh di share.i ohh um Nyengir
3perak per konek mboran Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
02-05-2011, 11:38 PM,
Posting: #24
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
(02-05-2011, 06:13 PM)iqbal Tulis: ak ngartine gratisan liwat pacebook
sing alamate
http://0.facebook.com

gdu kur pacebokan tok um,
tp browsing,download,n upload gratis tis qeqeqe
Add Thank You
02-05-2011, 11:42 PM,
Posting: #25
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
Hpne nt apa um??
Download opmin handler ndisit oh,. . .
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.

Add Thank You
03-05-2011, 12:38 AM,
Posting: #26
RE: DISKUSI Internet gratis [HP]
ndi ♪sing kusus andro ? gered mne len...operatore pmen ? kabeh operator ?
Add Thank You
03-05-2011, 02:33 AM,
Posting: #27
RE: DISKUSI Internet gratis [HP]
Operamini6hui200b4fix1.jar <== aq wes instal kie nganggo java emulator...trus nyeting ben gratise pmn ? providere aq axis,3,indosat ....
Add Thank You
03-05-2011, 07:42 AM,
Posting: #28
RE: DISKUSI Internet gratis [HP]
alamat proksi pating njeprah ning http://www.xroxy.com
jajali siji2 mbokan ana sing tembus oh Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
03-05-2011, 09:18 AM,
Posting: #29
RE: DISKUSI Internet gratis [HP]
http://www.xroxy.com

Kena nawala um..he,,he,
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.

Add Thank You
03-05-2011, 10:41 AM,
Posting: #30
RE: DISKUSI Internet gratis [HP]
misale ana sing wes gadi gawe trit maning oh ...

sekalian di mein tutorial e ...
Josss

sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS