Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DISKUSI Internet gratis [HP]
(03-05-2011, 09:18 AM)andri_1801 Wrote: http://www.xroxy.com

Kena nawala um..he,,he,

lah ora hebat brarti, ana nawala ne
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Kaeh sedulur trik ws tak update nng pejwan
PISS
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
(03-05-2011, 12:38 AM)Okky_hatake Wrote: ndi ♪sing kusus andro ? gered mne len...operatore pmen ? kabeh operator ?

kye sng khususon go android dicoba ya >Cekidot<
Reply
#34
daning tri tok ? liane ndi ? meri karo ajis Ngukuri batuk
Reply
#35
wes tak cacak sing 3...alhasil ora bisa... Ngikik maning
Reply
Ora bsne pimen??

lah kie ak lg nganggo. .
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
Oh iya,atike sng endi um??
Sing jar atw apk?
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
enyong nyoba nggo handler opmin turbo aning ra bs lur?????
arip
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
#39
aq nyacak ng hape java mau ora bisa Ngacir
Reply
Hp javane apa um??
Misale s40 kdu atik file prov!
Tp ari symbian kro SE langsung bae bs Es Teh
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)