Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 2 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DISKUSI Internet gratis [HP]
02-05-2011, 05:17 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-05-2011, 03:24 PM {2} daning U E M. Edit Reason: )
Posting: #1
DISKUSI Internet gratis [HP]
Yuh para master Tegal Cyber,
ask and share masalah internet gratis via handphone nng kene Es Teh


kye go opsel telu
Add Thank You
02-05-2011, 05:38 PM,
Posting: #2
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
ente donge share ndisit ohhh Ngikik maning pengin sing gratisan keh Guling-Guling
Add Thank You
02-05-2011, 06:13 PM,
Posting: #3
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
ak ngartine gratisan liwat pacebook
sing alamate
http://0.facebook.com

tapi misale ana sing nggo komputer bagi juga oh Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
02-05-2011, 06:16 PM,
Posting: #4
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
o.facebook tah gratisan resmi ohh...gratisan sing hack ana ? sing ngubek2 proxy...
Add Thank You
02-05-2011, 06:19 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 02-05-2011, 06:21 PM {2} daning Elank. Edit Reason: )
Posting: #5
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
(02-05-2011, 06:13 PM)iqbal Tulis: http://0.facebook.com



nduwur ora gratis dong im3 Ngikik maning

Add Thank You
02-05-2011, 06:32 PM,
Posting: #6
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
mbuh kue ...

tapi misale xl...
mbukak facebook
http://m.facebook.com
saka jam 00:00 - 17:00
gratis ...
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
02-05-2011, 06:50 PM,
Posting: #7
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
ana http://gratisindo.com kwe gratisan tapi nek downlad ya tetep bae bayar Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
02-05-2011, 06:56 PM,
Posting: #8
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
ya ora gratis woh um Cokot

Add Thank You
02-05-2011, 07:00 PM,
Posting: #9
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
nyong ana trik pro-iji oh...

Go sing anggo 'telu' kyeh pro-iji ne sing tulisane 10.4.0.10 neng seting hp diganti anggo kene:
Add Thank You
02-05-2011, 07:06 PM,
Posting: #10
RE: DISKUS Internet gratis [HP]
wes dicacak um ? go android bisa ora yah ?
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS