Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
update pit yo kk Es Teh
minivelo unyu (Click to View)
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
waaaha lucu Paes
kuwe frame mburine tugelane pit mini?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ora kuwe custom dewe sekang besi2 bekas kk Es Teh
ayo gawe kk
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
pada gawe ooh, nang tegal wis ana akeh nemen Es Teh
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
melu takon kyeh kang....
misal frame 27, berarti kan ukuran wheelset.e kudu 27???
misal di pasang 26 pimen??Es Teh
.
.

this is my signature
.
.


Reply
#36
ngerek
Kayane orapapa iz bie..
kacek sitik tok.. CMIIW

Ban mburiku ganti abang Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
halo sedulur kabeh..
@hasbie : bisa kang, tapi dadine ya ban e katon kecilikan diameter e dibandingke karo frame e
@masindra : josss kang, helm e yo josss ... lindungi kepala anda karena kepala dan isinya tiada duanya dan tak tergantikan



sisan update pit yak
Kuwahara Track Bike (Click to View)
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
aku nduwene pit ontel pan tak foto ndarani oot :OOT:
Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
#39
kayong saiki ng endi-endi isine pit fixed gear ya. kiye mung tren sesaat apa pimen?

soale tak deleng bangsa pit ontel ng tegal ya wis mulai berkurang peminate. ngko fixed gear melu kaya kuwe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
nek aku insyaAllah selama esih bisa ngepit bakalan ngepit kang..
ya paling sing tren sesaat kuwe bocah-bocah sing ababil bae..
nek sing bener-bener ngepit nggo kebutuhan jasmani atau rohani (kesenangan dan kepuasan), pasti ora bakalan bosen ngepit Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)