Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
12-10-2011, 09:15 PM,
Posting: #41
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
yen ngomong ngepit, kan bisa apa bae kang. yen fixed gear-e kiye lho. Ng tegal wis rame nemen apa pimen sih? ng kota2 gede sih rame, mungkin karena sing melu pada wong kantoran atawa mahasiswa juga ndean ya
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
12-10-2011, 10:49 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-10-2011, 10:53 PM {2} daning animcuwiru. Edit Reason: )
Posting: #42
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
pit.e aku urung tega didadekna fixie Duka cita
padahal kas dibongkar,
ora tega (Click to View)
tapi mbuh kenapa esih seneng pit sing ana gigi.ne (oper.e) Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
14-10-2011, 02:12 AM,
Posting: #43
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
@kang apip : iya mungkin karena lagi ngetrend kang, tp jujur aku wis ngesoul karo pit gir mati kiye Es Teh
mungkin uwong2 ngirane kiye pit pimen sih? digawe angel apa ya? ana operan enak2 ka malah digawe single.. dsb..

misal wis terbiasa malah enak, ora kerasa kesel, kakine muter terus soale.. (aku paling adoh nembe jogja-borobudur PP sekitar 80km rasione 48-16, ora kerasa kesel, cm salah pake sadel, jd agak lecet dikit disitu Nyengir) (kanca2ku malah tekan bali sekitar 300km naik ke puncak uluwatu, bedugul rasio sadis 52-17) (tiap minggu pagi latian bareng2 munggah kaliurang, misal bisa nyalipi rombongan pit balap larang2 sing nganggo operan rasane seneng nemen Es Teh)
simple, misal ana sing rusak bisa mbenerna dewek nang umah, lha wong sisteme sangat-sangat primitif.. (saiki ora tau mbengkelna pit nang njaba aku)
murah, misal ora terbawa trend.. (misal terbawa trend bisa tekan puluhan juta)
seru, ngerti dewek lah kang, jiwa muda (balapan, trick, nambah kanca karo sodara) Es Teh

ya mungkin beda uwong beda alesan ya, tp ya mengko bakalan katon dewek sing ngepit mung musiman ato sing ora..
paling ora bisa bantu ngurangin polusi lah Es Teh

@animcuwiru
wah pite wis warna warni saiki ya kang
ya misal pan nganggo operan rapopo kang..
yang penting sepedaanya, bukan sepedanya Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...

Add Thank You
15-10-2011, 03:06 AM,
Posting: #44
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
alkhamdulillah pite aku wis dadi.. durung ku upload.. tunggu ya.. nuwbie dolanan pit
Okupasi Terapis

Add Thank You
23-10-2011, 11:14 PM,
Posting: #45
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
joss kang mahar Es Teh
genjot mulyo doltrap
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...

Add Thank You
24-10-2011, 11:35 AM,
Posting: #46
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
kang2 ana sing ngarti daftar harga2 pit FIXED
Teman sejati adalah ia yang selalu berkata benar kepadamu, bukan ia yang selalu membenarkan perkataanmu


Add Thank You
25-10-2011, 10:20 PM,
Posting: #47
RE: PIT FIXED GEAR (DOLTRAP)
@wong_randu : macem2 kang.. tergantung parts e.. luwih enak ngrakit dewe, soale budget bisa menyesuaikan Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS