Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Takon] Master Shaper
18-05-2011, 10:45 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 19-05-2011, 01:53 AM {2} daning laksonoadi. Edit Reason: )
Posting: #1
Lightbulb  [Takon] Master Shaper
um akang mba,tante,mas,mbah...aku melu takon mbokan ana sing paham tentang Mastershaper...kiye aku lagi mumet ngatur masalah bandwith.

kye referesine Master Shaper

monggo mbokan ana sing bisa, melu bantuane

suwunEs Teh
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
18-05-2011, 10:50 PM,
Posting: #2
RE: Takon???
neng judule ditulisi om pan takon apa

contoh: [takon] Mastershaper
dadine jelas um Josss

kiye linux mambune,,, nunggu gentone um Josss

Add Thank You
18-05-2011, 10:54 PM,
Posting: #3
RE: Takon???
(18-05-2011, 10:50 PM)Elank Tulis: neng judule ditulisi om pan takon apa

contoh: [takon] Mastershaper
dadine jelas um Josss

kiye linux mambune,,, nunggu gentone um Josss

iya kang soryPISS
soale kayong rada rumit keh.......... ya wis mbokan ana gentone. tekaMedang
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
19-05-2011, 03:27 PM,
Posting: #4
RE: [Takon] Master Shaper
o ya um mung ngelingna ...
misale nduwure tok ora sah di kutip yhak ...

ketonne ora enak d dleng

@ elank .. : (katane sampean)

li kan nggenah
misale wes gnti page d kutip tembe Josss

------------------------------------------------------------------------------------------------

Monggoh yuh sing ngarti jelasna kueh Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
19-06-2011, 06:38 PM,
Posting: #5
RE: [Takon] Master Shaper
ikut nyimak aja gan....soale nyong wong bodo.......pengen belajar.....

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS