Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pass tcc ganti dewek
05-06-2011, 08:04 PM,
Posting: #11
RE: pass tcc ganti dewek
» Okky_hatake - 05-06-19:01 --
» Okky_hatake - 05-06-19:00 -- yaiyalah...hak azazi manusia
» ichijouji_ken - 05-06-18:59 -- pan ngrasa bener ya monggo pan nyalahna wong ya monggoo ...
» Okky_hatake - 05-06-18:57 -- brati ente wedi...angger wedi brati ...salah....angger ora salah ora mngkin wedi
» ichijouji_ken - 05-06-18:57 -- kweh jalabia dilayani Ky ..
» ichijouji_ken - 05-06-18:57 -- moh .. mngko ndarani "nuduh" mending
» jalabia - 05-06-18:56 -- OMDO
» Okky_hatake - 05-06-18:55 -- pmen iz...daning mlipir urang...yu oh debat2 an mning...tak jawab wes
» muhammad apip - 05-06-18:55 -- is daning ana Afif maning, kembaran keh
» ichijouji_ken - 05-06-18:54 -- lah mbuh lah .. dewek ... ari debat toli diomongi nuduh sungkanlah ... sungkan ngresula maning lah .. jare budayakan wadul ..
» Afif - 05-06-18:53 -- aku
» kuncen_server - 05-06-18:53 -- wes mana ngapyuk maning cah loro,,mbokan wes ana kata sepakat gawe FR
» Afif - 05-06-18:52 -- okky karo ichi sms an apa telpon2 an toli genah owh...melasi mbokan ana cah anyar weruh
» Dwi Murdiartono - 05-06-18:52 -- disit ben adem..yuh maghrib2 ka yah,sing pada akur
» Okky_hatake - 05-06-18:50 -- iya len toli pan apa ??? genah2 ente nuduh mukir
» muhammad apip - 05-06-18:49 -- haloo
» ichijouji_ken - 05-06-18:49 -- brarti ente sing nuduh nyonk nuduh ..
» Okky_hatake - 05-06-18:48 -- ente nulis kue ya pada bae ne ente nuduh pengurus forum nyebarna data2 mrg wong lia oh bol
» Okky_hatake - 05-06-18:47 -- lah ente gemblung...ng ndi2 sing arane admin ya mesti bisa ngoprek2 datane ente oh jon...kempang iz ente
» ichijouji_ken - 05-06-18:47 -- trz mksd'e nyonk nuduh apa?
05-06-2011, 08:07 PM,
Posting: #12
RE: pass tcc ganti dewek
kie copasan tok kaya kie maksude apa ??? mbeke bisa dolanan copi paste ????
05-06-2011, 08:41 PM,
Posting: #13
RE: pass tcc ganti dewek
BISA JAWAB MASALAHE ORA???
MALAH SB OOT

MALAH REPLY TRID KAYA KUWE
ORA MEMBANTU BLAS
05-06-2011, 09:29 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 05-06-2011, 09:45 PM {2} daning Elank. Edit Reason: )
Posting: #14
RE: pass tcc ganti dewek
Tak selamanya aturan itu tertulis :eskopi:
apa bae sing ana neng f0rum bkal diresp0n gamen peserta f0rum scra subjektif..

Emang laka aturan sing melarang ngentut neng f0rum, tapi cacak 0h apa sing terjadi nek ana sing ngentut, mesti tanggepan peserta macem2 Ngikik maning ana sing sew0t, ngakak, lan liyane
*konteks peserta 0ra mung angg0ta, ya anggap saja itu peringatan keras

[+] 1 user says Thank You to Elank for this post
05-06-2011, 09:45 PM,
Posting: #15
RE: pass tcc ganti dewek
(05-06-2011, 08:41 PM)jalabia Tulis: BISA JAWAB MASALAHE ORA???
MALAH SB OOT

MALAH REPLY TRID KAYA KUWE
ORA MEMBANTU BLAS
lah sing pan di bantu apane ???? ente njaluk bantuan be kaya pan ngejak ribut ka...anda sopan kami sopan

06-06-2011, 12:36 PM,
Posting: #16
RE: pass tcc ganti dewek
anda sopan kami segan

sing dipermasalahna kan password ganti kan?
bisane ngopasi SB mene?

tulung di skrinsut siji2 kuwe email sekang TCC, aja mung judule
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

09-07-2011, 11:54 PM,
Posting: #17
RE: pass tcc ganti dewek
Ngikik maning

iz, sabar2.
mene mene njagong ndisit.
kiye kayonge ana perbedaan frekuensi pembicaraan.
sing a ngomong dikira b sing c ngomong dikira d.
sante lha, pada2 wong Tegale kudu guyub.
mending d omongna langsung bhae oh, karo ndopok mbuapa.

hehe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS