Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
06-06-2011, 01:08 PM,
Posting: #1
Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
Assalamu'alaikum sedulur kabeh

Pimen kabare? Muga-muga pada sehat ya. Ora mung jasmanine tok. Rohanine juga kudu sehat. Ya belih? Hehehe...

Tak deleng-deleng kyeh ya, saiki situasi ng forum lagi radan dinamis kyeh. Ana isu klonengan. Ana sing protes mencak-mencak. Sing nanggepine ya melu panas. Ning sotbox ya rame dewek. Kayong hawane lagi pada emosi ngonong ya?

Ya, kuwe kabeh resikone forum kiye ketika wis gede kaya kiye. Sing maunen cuma pirang puluh iji sing gabung. Dan saiki wis nganti ewunan wong sing wis ndaftar. Ana atusan wong sing aktif. Ana atusan pengunjung mben dina, nggo ndeleng postingan. Forum kiye wis dadi tempate akeh wong, akeh ide, akeh pemikiran, akeh pendapat.

Karena wis gede kuwe, angine juga tambah banter maning. Ana sing memang ora seneng forum kiye dadi gede. Akhire gawe upaya-upaya nggo nglemahna forum kiye. Nganggo cara apapun. Pokoke ben forum kiye bubar.

Ana sing mein saran. Mung bahasane ya beda-beda. Ana sing alus. Ana sing kasar. Marahi emosine anggota. Seliyane ya ana sing semangat, bener-bener pengen kontribusi ng forum kiye. Lewat postingan. Mbagi informasi. Mein ilmune. Dan kelompok sing terakhir kiye sing kudune dimein apresiasi sing paling duwur.

Atas nama pribadi, dan selaku salah siji sutimin ng forum kiye, aku pengen ngelingna sedulur kabeh, ben tetep tenang, tetep njaga situasi ng forum kiye ben kondusif, ben tetep dadi tempat sing nyaman nggo kumpule dewek dan wong liya sing dolan ng kene. Jaba ana user sing gawe ribut, komplain ora nganggo etika, ya kalem bae. Kuwe resikone dewek dadi forum sing tambah gede. Tetep sabar mbalesine Nyengir

Dudu aku sing ndadikna forum kiye gede, ndadikna forum kiye terkenal, akeh anggota anyar sing gabung, akeh postingan sing menarik, akeh ilmu sing bisa diperoleh. Kiye kerja keras karo kontribusi saka njenengan kabeh. Sing wis rela meluangkan waktu, ide, pikiran, tenaga, bahkan duit nggo ndukung forum kiye. Padahal njenengan kabeh wis ngerti bahwa laka duit sing bisa digolet ng kene. Gusti Allah-lah sing bakale mbales amal baike njenengan kabeh.

Semoga forum kiye tetep ngangeni karo mbetahi nggo dewek kabeh
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
[+] 12 users say Thank You to akhdaafif for this post
06-06-2011, 01:50 PM,
Posting: #2
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
Wa'alaykumsalam um apip..
Yaul kaya jare um ibnu, lurus2 bae ya 0ra seru Ngikik maning

Add Thank You
06-06-2011, 01:53 PM,
Posting: #3
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
walaikum salam wr. wb.

Es Teh nyong melu seneng sunk TCC tambah akeh membere lan sing mampir akeh.
mbiyen trs terang nyong ndaptar TCC mung nggo pantes2 tok Nyengir, timbang browsing ora karuan sih yah. tpi selang seminggu rong minggu kayong ketagihan, soalen ana shutbox nggo gasak gasak kan n saling sharing.

ning nyong lagi ana problem masalah komputer ya takon akeh sing njawab, nyong ya mbiyen pernah gawe thread curhat oh, esih kelingan ora sing curhat masalah cinta? Ngikik maning (aj pada nyengir Nyengir), ya kwe akeh sing komen,,,

rame men sunk...

semoga TCC tambah maju Amin
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.

Add Thank You
06-06-2011, 02:13 PM,
Posting: #4
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
itulah khidupan....__________________ Ngacir
Add Thank You
06-06-2011, 03:19 PM,
Posting: #5
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
Walaikumsalam um apip? Salah satu sing mbaurekso nang TCC......
Aq setuju karo pendapate um apip......forume wong tegal kye kudu tetep jaya lan gede.
aq wong anyar nang kene.....aq malu takon len, klonengan kwe artine apa yah? :)

Suwun....
Bisnis unik minim pesaing, terbukti menghasilkan income Rp 80.569.459 sebulan. bisa di cek videonya di youtube, pelajari caranya, klik: http://www.ngantorsambilbisnis.tk

Add Thank You
06-06-2011, 03:29 PM,
Posting: #6
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
Klonengan istilah untuk kloning..
1 user yg memiliki ID lebih dari 1

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Elank for this post
06-06-2011, 04:01 PM,
Posting: #7
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
SETUJUUU nemen karo um Apip ah,, Es Teh

sawise aku wingi melu Cipokdut bag. ke 2 ,, tambah ngerti visi Misi TCC ke depan kyeh (apa maning wingi Abangan teka, plus sesepuh).


nyong siap wis nggo membantu TCC besar,, dong dibutuhna,,
Xixi

MANTABZ JAYA TCC !!
girang



[Gambar: acmilan.gif] [Gambar: acmilan.gif] [Gambar: acmilan.gif]

Add Thank You
06-06-2011, 05:44 PM,
Posting: #8
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
walaikumsalam um apip.
STUJAAAAAAAAAAA..

TCC buat aku rumah kedua setelah fb di dunia maya. orang"e asik, sing mbiyen buta informasi tentang IT. saiki dadi ngerti sitik".

POKOKE AKU AKEH OLIH ILMU SAKA TCC :JOSS:
Assalamualaikum

Add Thank You
06-06-2011, 06:27 PM,
Posting: #9
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
siaaaaap komandaaaan Es Teh

sapa sih sing ora kenal forum kie? Ngikik maning
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal

Add Thank You
06-06-2011, 06:28 PM,
Posting: #10
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
Roket
maju jaya tecece! Salam sayang
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS