Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ana sing wis tau ngenggo Loud Balancing TL-R480t+ ?
06-06-2011, 01:25 PM,
Posting: #1
Ana sing wis tau ngenggo Loud Balancing TL-R480t+ ?
Arep Takon...Jarene loud balancing TL-R480t apik ya...

Sing wis tau sapa bae..

Suwun...
Serdadu...Pancen Oye...Wong Tegal Pasti Oye...

Add Thank You
06-06-2011, 04:26 PM,
Posting: #2
RE: Ana sing wis tau ngenggo Loud Balancing TL-R480t+ ?
luwih apik,, misal pan takon ning Judul ngerepe ditambahi [TAKON] um Es Teh

Add Thank You
07-06-2011, 12:13 AM,
Posting: #3
RE: Ana sing wis tau ngenggo Loud Balancing TL-R480t+ ?
(06-06-2011, 04:26 PM)kaiross zone Tulis: luwih apik,, misal pan takon ning Judul ngerepe ditambahi [TAKON] um Es Teh

ok
Serdadu...Pancen Oye...Wong Tegal Pasti Oye...

Add Thank You
07-06-2011, 12:34 AM,
Posting: #4
RE: Ana sing wis tau ngenggo Loud Balancing TL-R480t+ ?
Nyong tah durung tau jon,,
dadi ora bisa review
kayonge tah dideleng fiture luwih gampang lan enak daripada LB nganggo mikrotik
tapi ya dasar ora tau nganggo ya mbuh PISS
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS