Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 3 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
12-06-2011, 12:45 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-01-2012, 07:31 PM {2} daning Trojan Horse. Edit Reason: )
Posting: #11
Bug  RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Sory tak ubah.. eben kreasi dewek2 wiz..! Melu bae
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
12-06-2011, 12:51 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-06-2011, 12:57 AM {2} daning Elank. Edit Reason: )
Posting: #12
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
nambah maning keh kancane iqbal nduwure nyong Ngikik


Add Thank You
12-06-2011, 12:54 AM,
Posting: #13
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
(12-06-2011, 12:36 AM)serdadu Tulis: Bijine Humor Enyong Oleh Pira ?

Hehehe

wis wa tek mein klepon sepuluh kweh Josss

(12-06-2011, 12:45 AM)Trojan Horse Tulis: Go To Kaki Samidi wae.. Lawakan ALa CiLacap monggoo di TransLate ke Bahasa TegaL! Ngacir
Curanmor= Curahan Perasaan & Humor! http://gemamahardika.blogspot.com/2008/0...dhika.html Ngacir

geret mene oh wa...kae kan ana contone Ngikik
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Barrezta for this post
12-06-2011, 01:27 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-06-2011, 01:37 AM {2} daning wadukepor. Edit Reason: )
Posting: #14
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
hihi. olih nyolong nang trite dewek Ngikik maning
ngko wis gampang d update mning Nyengir
Kutip:Bunuh Dewek

si A lagi nang bar ceritane. mangan tahu aci karo dikancani sgelas bir dewekan, , lagi sedih jare..

A : hah !, urip spisan be angele nemen. kaya kie terus bisa2 nyong isin maring kabeh kluarga.
B : (teka n ujug2 nyamperi) haloh boz, ana pa ? raine bisane kaya kaleng kong guan di pedek2 sih...
A : heeemmuuu, nyong lagi mumet setengah mati gyeh. akeh masalah..
B : wis keh, nyante bhae, kabeh2 wis ana dalane..
A : pibe ceritane . anak meteng, bojo slingkuh gamen pakbon, wong tua cere. ampune nemen ahh..
B : wis geh, nyante ngko tak rewangi wis..apa bhae..eh, kie bir e nganggur ? tak ombe yak ? (glegek2)
A : HADOH !! TAMBAH SUSAH URIPE NYONG !!! ENTE JARE PAN NULUNGI, PIBE SIH ? EDAN !!
B : napa sih ? nyante bhae lhen..ente pan njaluk tulung pa ngomong ?
A : pibe bisa sante, nambah masalah ji maning.
B : ya lez ngomong,.
A : sbenere ak pan bunuh diri, wis mumet karo masalah kbh..!!!
B : iz, ra olih kwe.. dosa. emang ente pan bunuh diri nggo apa ?
A : nenggak racun nggo bir JOONN!!! ..

Kutip:pan lairan

ana wong lanang panik lagi telpon dokter kandungan.
Lanange : ter, bojone nyong lagi meteng kiye trus saiki kontraksine saben 2 menit pisan.
Doktere : kie anak pertama dudu bos?,
Laki-laki : DOKTER BEGHOG ! . kie dudu anake, KIE BOJONE.....! ditelpon nemen2 kaa oon..

Ngacir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
12-06-2011, 07:34 AM,
Posting: #15
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
wiss oh.... di lanjutna .... tapi critane sing dawa ...
terus d isi suara ... kaya curanmor engko dadine kan Josss kueh Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
12-06-2011, 08:12 AM,
Posting: #16
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
kiye omong omongane Amin sing wong tegal karo Anggun wong Pemalang
Anggun : “kiye tlembuk anget, tlembuk anget, mangga gratis.” (sambil ngein sebungkus tempe gembus untuk dibagikan kepada teman-temannya
Amin : “heh, ngomonge saru!”
Anggun : “lha kok saru? Saru saka ngendi?”
Amin : “lha kuwe ngomonge tlembuk, tlembuk kuwe artine pelacur! Gorengan kaya kuwe jenenge gembus!”
Anggun : “lha pancen nggonku gorengan kaya kiye jenenge tlembuk kok!”

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to tahuaci for this post
12-06-2011, 12:27 PM,
Posting: #17
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
min, saru min. ganti sing liyane lah. aja tlembek2 kaya kuwe Ngikik maning

nambahi ah

Kutip:Wong Tegal tahun 2056 wis maju kyeh, wis bisa nggawe pesawat ulang alik.
nah dina kiye ceritane lagi presentasi nang ngarep ilmuwan2 seluruh dunia. ana teori sing bakal mengubah dunia.

Tegal : halo sodara2 ! keh nyong presentasi, piben carane ndaratna pesawat nang luar angkasa !
USA : waduklah, adeng kuwe nyong sing wis nduwe hak paten oo.
Tegal : lah ente kan maring bulan tok kah sombong, nyong kiye proyeke mendarat nang matahari jon !
JPN : hiz, aja sembarangan. ndase nyong anjog butak kaya kiye mikir carane ora ketemu2 ka.
USA : yawis owh, gagian. pimen carane.
Tegal : okeh,. panas matahari kuwe panas nemen. panase bisa anjog nglumerna apa bhae, apa bhae! mulane nyong karo tim wis mikirna, cara sing paling ampuh, aman lan cepet kwe pimen. kunci carane kwe terletak nang wayahe, yen ngluncurnane awan ya terang panas. tapi coba ente2 mikir yen ngluncurnane bengi, ora panas kan ? hehehehe
USA JPN : sing beghog sapa sih.

Kutip:hangsip : mba mba, bisane bengi2 tongkrongan nang kuburan sih ?
wewe : iya kiye um, lagi asyik sih
hangsip : tuli bisane nang nduwur kijing loh nongkronge, ng pos bhae yuh gamen nyong ? ora wedi mbokan ana setan ?
wewe : lha nang ngisor sinyale lemah sih um.

Kutip:nyong : "be u bu, de i di, BU DI"
jok : wah pinter2, ora sia2 kon tak sekolahna. yen beghog tah gon ngarit bhaae yah.
nyong : aja kaya kuwe o mak, kaya kiye anake emak loh.
jok : ya iyalah, sih anake sapa maning. sinau terus ya tong

kwe awane, sorene..
Pengumuman Mesjid : Harap kedatangannya di kediaman bu Daliman. Ana sing perlu dirapatna !!
jok : ( anake ngluyur balik ) tong miki sing kroangan nang masjid kowen ?
nyong : iya mak, betul sekali Nyengir
jok : beghog, pan apa sih ? laka kondangan laka arisan !!
nyong : pan rapat mak
jok : rapat apa maning sih ?
nyong : deleng tulisan nang botol kecap geeh mak
jok : "tutuplah botol dengan rapat". tong, ngarit bhae wis ya Palu2nan
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
12-06-2011, 12:42 PM,
Posting: #18
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Eksekutor: Rika pan di hukum mati, ditembak sirahe, pimen wis siap?
Terpidana: nyong siap, nyong ikhlas
Eksekutor: ana permintaan terakhir sedurunge sirahe ente di tembak?
Terpidana: hmm.. tulung mengko nembake aja diarahna neng sirahe nyong, maring sirah sing liya bae

Add Thank You
12-06-2011, 02:36 PM,
Posting: #19
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
kelingan jakwire nyong wong pedeslohor arane untung

dadi pas dolan meng omahku,, jaman2 kuna ndisit..
wc esih angel,,
wong2 senenge ngi**ng neng empang,,
kadang ana sing neng sawah..
ndodok neng galengan mburini sawah
dadi ngko metune neng sawah..

nah seka adegan kuwe nggo badegan..
untung : no, kuwe wong angger ngi**ng neng sawah pada cewok ora yuh??
aku : kayonge tah ora,, lha wong laka banyune..
untung : hahaa.. bener yah.. mlakune be di cangcang sarunge..
paling cewoke neng omahe dewek2 mengko..
nyong malah tau takon maring wong sing kaya kuwe
bisane ora cewok om ??
njawabe enak nemen
"ngko be dong garing ngletek dewek"
aku : ngakak guling-guling..
krungu bahasa sing pede nemen kya kuwe..
wkwkkwkwk...

kuwe seka nyong..
qeqeqe
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to laksonoadi for this post
12-06-2011, 05:41 PM,
Posting: #20
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
sing 'SPECIAL' endoge Loro.. Es Teh

Kutip:alkisah ana Dalban wong sugih sekang ndesa,,
pengin mlaku2 ning Jakarta,, akhire njaluk dikancani karo pengawal pribadi ne (mbokan ning Jakarta bingung,,maklum wong ndesa) Ngikik maning

Anjog Jakarta, Dalban nginep ning hotel bintang lima. wetenge ngelih pengin mangaan, trus ngundang pengawale nggo pesen panganan... Ngelih

Dalban : ” Hey Blud….mene kyeh.. nyong pengin mangan Sega Goreng. . ”
Jablud : Beres bos . .
Dalban : ” Eh . . . aja kelalen sing istimewa ya Blud “.
Jablud : ” Istimewa priben kamsude bos ? “
Badu : ” Istimewa kweh kamsude endoge loro Blud,,aja goblog2 nemen ya.. “

akhire si Jablud langsung ngaciir pesen sega goreng nggo bos Dalban.
Pas radan wayah sore wetenge bos Dalban ngelih maning (maklum biasa ning ndesa mangan akeh) Mangan

Dalban : ” Blud,,sore2 kyeh enake mangan mi goreng. Tulung dipesena mie Goreng,, aja kelalen sing istimewa ya“.
Jablud : ” beres bos . . . “
trus Jablud pesen mi goreng nggo bos Dalban..

Pas bengi2 nan,gara2 AC Hotel sing kayong atis nemen bos Dalban kayong hawane priben,, pengin sing ” anget2 ” nggo kanca turu.. Katisen

Dalban
: ” Blud,, mene sedelat.. kyeh AC kayong atis nemen ya,, nyong pengin kowen goleti sing bs nggawe 'anget' nggo kanca turu ya,,aja kelalen sing special ya.. “
Jablud: ” beres bos . . . “

Langsung Jablud metu nggoleti 'pesenan' bos Dalban,, ” jarene Bos, aja kelalen sing special ya “ (mbatin Jablud ning jero ati).. wis beres lah..

akhire wis olih sing dipesen,si bos Dalban langsung turu..melebu kamar.
ujug2 si Dalban njeriit. ” Uaaseem ndean Jablud mene kyeh kowen . . . Gob*og nemen sih . . enyong kan njaluk digoletna nggo kanca turu sing 'special',, bisane kowen mbein maring enyong bencong kaleng kayak kyeh Blud . . ? ? ! ! “ Dandan ndisit
Jablud : lha jarene Bos Dalban njaluk sing Special, special kweh kan endoge loro owh Bos…… Rai2 Compong

” dasar Jabluuudd,, kowen wis disekolahna gob**g bae sih“ jare Dalban.. Gedeg-gedeg

wis lah semono bae ceritane ya,,
smoga cukup menghibur.. Es Teh

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to kaiross zone for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS