Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 3 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
24-01-2012, 11:08 AM,
Posting: #31
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Guling-Guling ngguling-nguling maca ceeritane polisi "like this yo"...Guling-Guling
keh critane enyong:
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog

Add Thank You
24-01-2012, 07:51 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-01-2012, 07:56 PM {2} daning Trojan Horse. Edit Reason: )
Posting: #32
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Pagi hari di kampuz cah2 Ti

Pak dosen: Selamat Pagi anak anaak..
Mahasiswa/i: Pagi paak..
Pak dosen: Pribeen wis pada sinau?
Mahasiswa/i: Wis paaak!
Pak dosen: Naah iyaa kudune kaya kueee.. gemiyeen pak doseen lagi esih gadi mahasiswa kaya ente2 kabeh,, Wuuu makul Apa bae tak garap deweek,, ana makul Web tak garap deweek, ana Foxpro tak garap dewek, Ana VB garaap, ana Delphi garaap, Ana Autocad garaap,, Nganti IPne nyong,, IP ne nyong, Tak garap deweek garap deweek IP ne nyong! Grandonge
Mahasiswa/i: Balang Sendal
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Trojan Horse for this post
25-01-2012, 08:13 PM,
Posting: #33
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
barrezta :: iya polisine gaul beud... malah tak kongkon gabung neng forum TCC juga polisine eben luwih like this yo....qeqeqe

anngiti : aja ngguling2 hiz... kotor....Nyengir
Dimana ada kesulitan, disitu ada kemudahan . Berusahalah....!!! pasti Kita mampu, kita Bisa...........!!!
FB'e Nyong

Add Thank You
14-02-2012, 03:23 AM,
Posting: #34
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Suatu hari Mandraup kedatangan tamu wa Dasmad lalu terjadilah dialog pihak ketiga keempat dan seterusnya:

Laler X: tulung...tulung...nyong pan semaput, ana sing gelem nulungi ora len, ngko tek upahi sung...
Semut: modar be kena ka lumayan kena nggo sarapan nyong, beneran ngelih nemen kye...!
Laler X: raiMut! awas koen dong njaluk tulung janjine ora tek encot-encot sisan koen!
Semut: umbruz apa rika enggal modar tek enteni neng kene ah karo ngupil!
Laler Y: ana apa jon tulung-tulungan? dih ganing mambune nguleng kayakiye nemen!
Laler X: iya koh ari ora kayakuwe tah nyong ora njaluk tulung, nyong mau legi menclok neng krosi ka dimpok Mandraup, mbajor nemen kae wong, ari ora kas mangan iwak bonto karo jengkol tah mending, nyong esih bisa nahan!
Laler Y: wkwkwk lha koen kayong ora ngerti kebiasaane Mandraup!
Laler X: wis orasah reyang bae gerakane nyong dipapah wis ora kuat kyeh...
Laler Y: hiz sabar oh, ngelih kye nyong!

Beberapa menit kemudian...

Semut: tulung...tulung...
Laler Y: hiz kae semut tulung"an anapa, yuh parani melas...
Laler X: sungkan temen, mau nyong njaluk tulung be dijorna tok ka...malah pan mangan nyong!
Laler Y: oh kayakuwe? yawis yuh samplong bae kae bocah!
Laler X: Njuh aja kesuwen!
Semut: woy jon laler nyong tulungi len...ora melas karo nyong makhluk lemah kayakiye...
Laler X: waduke njeblug! raimu mau be angas ka...!
Laler Y: wkwkwk puas ladas ketibanan riyake Wa Dasmad ya ente Mut! Mangkane riyake kentel nemen akeh gizine, yuh langsung bae jon X sedot riyake!
Laler X: Njuh aja kesuwen, sekalian bae kwe semut angas sedot...!
Laler X + Y: Saatnyah pesta...srluuruupt!
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Barrezta for this post
14-02-2012, 05:59 PM,
Posting: #35
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
sing mduwure nyong..... laka sensore ya????


mbokan pan di sensor owh
Okupasi Terapis

Add Thank You
15-02-2012, 12:08 PM,
Posting: #36
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
carane ngain emot liwat hape piben sih om??
wahyu hebat,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2010.

Add Thank You
15-02-2012, 01:17 PM,
Posting: #37
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
TEGAL

Add Thank You
15-02-2012, 01:23 PM,
Posting: #38
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
(12-06-2011, 05:41 PM)kaiross zone Tulis: sing 'SPECIAL' endoge Loro.. Es Teh

Kutip:alkisah ana Dalban wong sugih sekang ndesa,,
pengin mlaku2 ning Jakarta,, akhire njaluk dikancani karo pengawal pribadi ne (mbokan ning Jakarta bingung,,maklum wong ndesa) Ngikik maning

Anjog Jakarta, Dalban nginep ning hotel bintang lima. wetenge ngelih pengin mangaan, trus ngundang pengawale nggo pesen panganan... Ngelih

Dalban : ” Hey Blud….mene kyeh.. nyong pengin mangan Sega Goreng. . ”
Jablud : Beres bos . .
Dalban : ” Eh . . . aja kelalen sing istimewa ya Blud “.
Jablud : ” Istimewa priben kamsude bos ? “
Badu : ” Istimewa kweh kamsude endoge loro Blud,,aja goblog2 nemen ya.. “

akhire si Jablud langsung ngaciir pesen sega goreng nggo bos Dalban.
Pas radan wayah sore wetenge bos Dalban ngelih maning (maklum biasa ning ndesa mangan akeh) Mangan

Dalban : ” Blud,,sore2 kyeh enake mangan mi goreng. Tulung dipesena mie Goreng,, aja kelalen sing istimewa ya“.
Jablud : ” beres bos . . . “
trus Jablud pesen mi goreng nggo bos Dalban..

Pas bengi2 nan,gara2 AC Hotel sing kayong atis nemen bos Dalban kayong hawane priben,, pengin sing ” anget2 ” nggo kanca turu.. Katisen

Dalban
: ” Blud,, mene sedelat.. kyeh AC kayong atis nemen ya,, nyong pengin kowen goleti sing bs nggawe 'anget' nggo kanca turu ya,,aja kelalen sing special ya.. “
Jablud: ” beres bos . . . “

Langsung Jablud metu nggoleti 'pesenan' bos Dalban,, ” jarene Bos, aja kelalen sing special ya “ (mbatin Jablud ning jero ati).. wis beres lah..

akhire wis olih sing dipesen,si bos Dalban langsung turu..melebu kamar.
ujug2 si Dalban njeriit. ” Uaaseem ndean Jablud mene kyeh kowen . . . Gob*og nemen sih . . enyong kan njaluk digoletna nggo kanca turu sing 'special',, bisane kowen mbein maring enyong bencong kaleng kayak kyeh Blud . . ? ? ! ! “ Dandan ndisit
Jablud : lha jarene Bos Dalban njaluk sing Special, special kweh kan endoge loro owh Bos…… Rai2 Compong

” dasar Jabluuudd,, kowen wis disekolahna gob**g bae sih“ jare Dalban.. Gedeg-gedeg

wis lah semono bae ceritane ya,,
smoga cukup menghibur.. Es Teh

(24-01-2012, 07:51 PM)Trojan Horse Tulis: Pagi hari di kampuz cah2 Ti

Pak dosen: Selamat Pagi anak anaak..
Mahasiswa/i: Pagi paak..
Pak dosen: Pribeen wis pada sinau?
Mahasiswa/i: Wis paaak!
Pak dosen: Naah iyaa kudune kaya kueee.. gemiyeen pak doseen lagi esih gadi mahasiswa kaya ente2 kabeh,, Wuuu makul Apa bae tak garap deweek,, ana makul Web tak garap deweek, ana Foxpro tak garap dewek, Ana VB garaap, ana Delphi garaap, Ana Autocad garaap,, Nganti IPne nyong,, IP ne nyong, Tak garap deweek garap deweek IP ne nyong! Grandonge
Mahasiswa/i: Balang Sendal
Josss

TEGAL

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS